.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Pozivamo vas na čedrdesetnicu priprave (40 dana) kao zahvalu za Majčinsku ljubav, obraćenja, nadu, ohrabrenja, poučavanja, ozdravljenja, oslobođenja… i za sve nakane naše Suotkupiteljice Majke!
 🌹Hvala ti Majko Marijo!🌹

Potaknuti skorom 40-godišnjicom ukazanja naše Majke Marije u Međugorju, želja nam je da se što veći broj njezine djece odazove i pripravi za taj susret!

40 dana prije godišnjice ukazanja, dakle od subote 15.5.2021. (subota Gospin dan), do srijede 23.6.2021. Pozivamo vas da se uključite u zajedništvo sa našom zajednicom “Ruah Adonai” 40 dana na svakodnevnu sv. Misu, svakodnevnu molitvu Ružarija i post! Molimo drage molitelje da nam se jave porukom na broj tel.+385 91 567 52 76 ili u inbox na facebook stranici Ruah Adonai. Napišite svoje ime i prezime, naravno i dan posta koji ćete dan postiti u četrdesetnici.. Sva vaša imena i ruže koje ce te poslati molitvom i postom, staviti ćemo pred Gospu tijekom ukazanja! 🌹🌹🌹

Za one koji će i hodočastiti:
24.6. dolazak u Međugorje
priprava kroz tišinu i ispovijed/
redovni program župe.

Advertisements

25.6. Godišnjica ukazanja
Neka nas naša draga Majka Kraljica Mira Blagoslovi i čuva🤍🕊
U sklopu ove pobožnosti predlažemo vam i Osobnu posvetu Isusu po Mariji, TOTUS TUUS! Duhovne vježbe Posvete bi započeli 22.05.2021. ( Subota Gospin dan), završili bi 24.06.2021. dan dolaska u Međugorje, samu Posvetu predanja Isusu po Mariji obnoviti ćemo na Podbrdu ( 40 godina dolaska naše Majke).

Prilažemo link: POSVETA ISUSU PO MARIJINIM RUKAMA

Kratko razmatranje:

Korizma – vremensko razdoblje 40 dana od Pepelnice do Uskrsa ( simbolika 40 dana pojavljuje se u Bibliji na nekoliko mjesta). Opći potop je trajao 40 dana, Mojsije boravi na brdu Sinaju 40 dana, Izraelci lutaju pustinjom 40 godina, Isus biva u pustinji 40 dana, Isus uzlazi na Nebo nakon 40 dana. 40 godina kako nam Živa Sv.Majka 💙 dolazi na zemlji u tijelu, koje je uzdignuto na Nebo.

I Kor 13, 1-13
…Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav,
ne zavidi, ljubav se ne hvasta,ne nadima se;
nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva,
ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini;
sve pokriva, sve vjeruje,
svemu se nada, sve podnosi.
Ljubav nikad ne prestaje…

Narode moj ljubljeni, ljubite cijelim svojim bićem! Samo vrijeme provedeno u ljubavi Uskrsnut će u vječnosti!
Živ mi bio Isuse u svakom srcu❤ 

Ruah Adonai


Podijelite ovo s prijateljima!