.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

“Živimo dane Apokalipse – posljednje dane naše ere… Dvije velike sile Mističnog Tijela Kristovog i Mističnog Tijela Antikrista počinju pripremati obzorja bitke katastrofalnog sukoba.” Nadbiskup Fulton Sheen, 1950.

Na nedavno održanom Rome Life Forumu sudjelovao je i biskup A. Schneider koji je svoj govor zaključio upozorenjem nadbiskupa Fultona Sheena o tome kako vjernici moraju naučiti prepoznati dolazak Antikrista u posljednjim vremenima.

Fulton Sheen:Bishop_Fulton_J._Sheen_1956 Antikrist neće biti tako zvan; u suprotnom, ne bi imao sljedbenike. Neće se obući u crveno, niti rigati sumpor, niti nositi trozubac, niti mahati repom u obliku strijele poput Mefistofelesa u Faustu. Ova maska je pomogla uvjeriti ljude da đavo ne postoji. Kad ga nitko ne priznaje, ima veću moć.

Bog se je objavio kao “Ja sam koji jesam”, đavao kao “ja sam koji nisam”…
Ni u jednom dijelu Svetog Pisma ne možemo naći popularan mit da je Đavao rogonja koji se prvenstveno oblači u “crveno”. Naprotiv, opisuje ga se kao anđela pala s neba, kao “kneza ovog svijeta”, čija je misija uvjeriti nas da nema drugog svijeta. Njegova logika je vrlo jednostavna: ako nema neba, nema pakla, i ako nema pakla, onda nema grijeha, i ako nema grijeha, onda nema nikakvog suca, i ako nema suda onda zlo je dobro i dobro je zlo. Ali iznad svih ovih opisa, Naš Gospodin nam kaže da će biti tako sličan njemu da će zavesti čak i izabrane – i doista, nikakva slika đavla prikazana u knjigama nikad neće moći zavesti izabrane. Onda, kako će ući u ovu novu eru da bi zadobio pristaše za svoju religiju?…

Advertisements

Budući da će njegova religija biti bratstvo bez Božjeg očinstva, uspijeti će zavesti čak i izabrane. On će stvoriti anti-crkvu koja će biti majmun Crkve, jer on, đavao, jest majmun Božji.
Računati će na sve značajke i osobine Crkve, ali izokrenute i ispražnjene od njenog Božanskog sadržaja. Biti će to mistično tijelo Antikrista koje će izvana naličiti Kristovom mističnom tijelu… (Nadbiskup Fulton J. Sheen, Komunizam i Svijest Zapada).

Nadbiskup Fulton J. Sheen o dolasku Antikrista i načinu borbe protiv njega…

Evo što bi katolici trebali napraviti:

1. Ražariti svoju vjeru, objesiti raspelo u svojim domovima kako bi ih podsjetilo da svaki od njih ima križ koji treba nositi.

2. Svaku večer okupiti obitelj i zajedno moliti krunicu.

3. Svakodnevno ići na svetu misu.

4. Svaki dan prakticirati “svetu uru”, molitvu pred Presvetim ili svetohraništem.

5. “Oni koji imaju vjere neka se trude ostati u stanju milosti, a onima koji nemaju ništa od toga bolje je otkriti što oboje znači jer će u nadolazećem dobu postojati samo jedan način na koji ćete moći zaustaviti drhtanje vaših koljena, a to je da se spustite na njih i molite.”

6. Moliti se svetom Mihaelu koji je pobijedio Sotonu.

7. Utjecati se molitvom Gospi, onoj kojoj je dana snaga da zdrobi glavu zmiji. Molimo je da ponovno pronađe Krista kojeg je svijet izgubio, neka nam daruje njegovu Riječ, kao što je Riječ Tijelom postala neka i on postane u nama. Neka Gospa užeže u nama svjetlo koje će gorjeti čak i u ovim mračnim danima.

Cijeli govor o dolasku i borbi protiv Antikrista poslušajte u videu.(titlovi eng.)

 

Izvor: Quo Vadis Croatia, Bitno.net

Podijelite ovo s prijateljima!