.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Duhovna obnova za mlade održat će se u Franjevačkoj crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru. Program počinje u četvrtak 13. listopada Sv. Misom u 18h koju predvodi Mostarsko-duvanjski biskup Petar Palić.

Nakon Sv. Mise slijedi klanjanje, predstavljanje zajednice Nanovo rođeni te svjedočanstvo o predbračnoj čistoći.

Vidimo se u četvrtak 13. listopada.

Susret mladih u Međugorju

Nastavak duhovne obnove bit će u Međugorju, točnije u Majčinu selu 15. i 16. listopada. To je prvi put da se mladi KKODS BiH okupljaju na jednom mjestu kako bi u zajedništvu slavili Gospodina i doživjeli osoban susret s njime.

Advertisements

U programu će sudjelovati svećenici – fra Tomislav Jelić, don Davor Klečina i fra Dario Galić, koji će ispovijedima i molitvom služiti prisutnima, a program predvode također članovi molitvene zajednice Nanovo rođeni.

Radi ograničenog broja mjesta u dvorani potrebne su prijave za pojedince i grupe. Molimo vas popunite obrazac za prijavu, rok prijave je do 10. listopada.

PRIJAVE ZA POJEDINCE

PRIJAVA ZA GRUPE ILI ZAJEDNICE

Dragi mladi, pridružite nam se u proslavi Gospodina u Mostaru i Majčinom selu u Međugorju, pod okriljem zagovora Njegove i naše Majke!


Podijelite ovo s prijateljima!