.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Foto: visitbih.ba/

Svemogući Bože, dao si nam ovu lijepu zemlju za našu domovinu: Ponizno se molimo da se uvijek pokažemo kao narod koji pamti na tvoju naklonost i rado vrši tvoju volju. Blagoslovi našu zemlju časnom industrijom, zdravim učenjem. Sačuvaj nas od nasilja, nesloge i zabune, od ponosa i oholosti i od svakog zlog puta.

Svemogući Bože sačuvaj ovu našu zemlju od mržnje među narodima, nasilja, rata i bilo koje druge pošasti koja ne dolazi od tebe. Molimo Te, zaštiti nas od svih sotonskih sila koje vrebaju na nas, na naše obitelji i našu zemlju. Brani našu slobodu i podari slogu naroda koji ovdje žive. Obuci duhom mudrosti one kojima u tvoje Ime povjerena vlast da nas vode. Molimo da u ovoj zemlji bude pravde i mira i da poslušnošću tvom zakonu možemo pokazati tvoju hvalu među narodima na zemlji .

U vrijeme blagostanja ispuni naša srca zahvalnošću, a u danu nevolje, ne dopusti da naše povjerenje u tebe propadne. Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu! Kako bijaše na početku tako i sada i vazda i u vijeke vjekova. Amen.


Podijelite ovo s prijateljima!