.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gospodine Isuse, u rane tvoga Presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Ponizno te molim, oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu, blagom i poniznom. Molim te da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ, ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji.

Isuse Kriste, ti i jedini Gospodin i naš Gospodar, samo ti imaš svu vlast nad svima nama. Gospodine Isuse, opečati svojom Presvetom Krvlju mene i sve članove moje obitelji, prostore u kojima živimo i radimo, sve ljude s kojima se susrećemo i surađujemo, sva prijevozna sredstva kojima se služimo, sve izvore dohotka i sva materijalna sredstva koja su nam od Boga namijenjena i koja već posjedujemo.

Molim te, Isuse, opečati svojim svetom Krvlju hranu koju jedemo, vodu, zrak i lijekove koje uzimamo. Isuse, otkupi mene i sve članove moje obitelji od optužbi kojima nas Zli optužuje pred Ocem. Otkupi nas od ljudi koje smo na bilo koji način povrijedili. Molim te da u sve njih uđe tvoja ljubav, praštanje, zdravlje duše i tijela.

Isuse, ulij nam svoju ljubav za sve ljude, osobito one koje teško prihvaćamo i one koji nas ne vole. Neka tvoja sveta Krv, Isuse, slomi snagu svake loše navike među nama, svih negativnih riječi, misli, želja, osjećaja i postupaka. Otkloni od nas posljedice negativnosti iz prošlosti. Po svojoj muci i uskrsnuću učini nas otvorenim za sve što nam želiš dati. Neka nas tvoja Krv opere i iscijeli sve naše rane.

Neka snaga tvoje Krvi slomi u nama i među nama sva negativna naslijeđa duha i duše koja se žele prenijeti na nas od pokojnih članova naše obitelji (zastati i nabrojati). Isuse, svojom svetom Krvlju operi ih i otkupi kod nebeskog Oca i uvedi ih u svoju slavu. Hvala ti za tvoju i našu Majku, za krsne zaštitnike članova moje obitelji, za anđele čuvare svakog od nas, za njihovu neprestanu pomoć i zaštitu. Slava tebi, Gospodine Isuse! Amen.

MAJKO MARIJO u plamen ljubavi Tvoga bezgrešnog Srca stavljam najprije sebe i sve čanove svoje obitelji! Uzmi nas sve u svoje naručje i prekrij nas sve svojim plaštem i zaštiti nas od svakoga zla na duhu, duši i tijelu! Budi naša Majka, zagovornica i zaštitnica.

SVI BOŽJI ANĐELI:  naši Anđeli čuvari i sve Legije Božjih Anđela učinite nas neozljedivim i nevidljivim pred svim našim vidljivim i nevidljivim neprijateljima. Zaštitite nas od nasrtaja palih i zlih anđela na duhu, duši i tijelu. Vodite nas kroz ovaj život i dovedite nas u život vječni.

SVI SVECI BOŽJI:  svi sveci roda hrvatskoga i svi ostali sveci i svetice Božje molite se za nas, molite se sa mnom, molite se za sve članove moje obitelji, sačuvajte nas od svakog zla na duhu, duši i tijelu.  AMEN!

Molitva predanja ll

Gospodine, očisti me od svega što nije tvoje!
Želim biti tvoja čista posuda, i da ti se bezuvjetno darujem. Želim biti potpuno tvoj; očisti me od svega što me sputava da bih služio bez ikakva straha. Usadi, Gospodine, svoju ljubav u mene, da bih mogao ljubiti sve i gorjeti za druge. Gospodine, oslobodi me od mene samoga, od mojega ”ja” koje se uvijek buni, da bih s tobom mirno plovio u tvojemu oceanu ljubavi.

Želim da me tvoja ljubav preobrazi u sebi, tako da ne živim više ja, nego da ti, Kriste, živiš u meni. Predajem ti srce, dušu, tijelo, razum, pamćenje i volju – tebi na raspolaganje, u tvoje ruke stavljam, u tvoju svetu volju. Čini sa mnom što god hoćeš, vodi me, jačaj me, krijepi me, krijepi me, obnavljaj me. Predajem ti svoju obitelj, povjeravam sve. Posvećujem se tvojemu Presvetome Srcu i Bezgrješnome srcu tvoje predrage Majke. Želim ovo predanje obnavljati svakodnevno i biti svjestan tvoje ljubavi i tvojega milosrđa. Gospodine, ti si moja sigurnost, ti si milosrđe moje i ljubav koja pokriva sve moje pogrješke. Amen.

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentari

Komentari