.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Molitva predanja i zaštite

Gospodine Isuse Kriste, hvala ti jer me voliš, hvala ti jer si umro za mene na križu. Jer si me svojom smrću i uskrsnućem otkupio i oslobodio. Iskaži mi svoju milost, oprosti mi sve moje grijehe. Ja ti se u cjelosti izučujem. Izručujem ti svoje srce, um, dušu i moj duh, moju volju, čitavoga sebe, cijelo tijelo i čitavog moje biće. Ja sam potpuno tvoj i dajem ti dopuštenje da učiniš u meni što hoćeš.

Pozivam te da dođeš u moj život i budeš Gospodar i Kralj i Spasitelj i Iscjelitelj moga života. Odričem se sotone i njegovih ispraznih djela i njegovih ispraznih obećanja. Prekrij me Gospodine Isuse svojom Predragocjenom krvi od vrha moje glave da dna nožnih prstiju, i zaštiti od napada i zamki i taktike zla. Pošalji Duha Svetoga da me ojačati i osnaži, da me vodi i pomogne mi postati više poput Isusa u svakom pogledu.
Dođi Duše Sveti i izlij na mene svoje darove i plodove tako da moj život bude na što veću slavu Presvetog Trojstva.

Marijo, Majko moga Spasitelja, majko Božja, moli za mene kroz sve dane života moga. Neka plašt tvoje ljubavi i zaštite bude uvijek nada mnom. Također molim sve anđele nebeske, anđele zaštitinike i čuvare, anđele vlasti i gospodstava, anđele ozdravljenja i čudesa, anđele ljubavi i mira i radosti, svete arkanđele Mihaela, Gabriela, i Raphaela i sve legije Božjih anđela na nebu , neka me okruže i budu mi na pomoć u sve dane moga života. Sve to molim u presveto i moćno ime Isusovo. Amen

FRA PETAR GALIĆ

Advertisements


Podijelite ovo s prijateljima!