.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Molitva na čast sedam boli Marijinih za oslobođenje od sotonskog zavođenja

1.

Vječni Oče, prikazujemo ti Prežalosno i Bezgrešno srce Marijino koje je patilo radi naših grijeha! Daj nam, Oče milost da se po Njezinoj Boli oslobodimo zloga duha i svih njegovih zavođenja! Na čast Marijinih boli po Šimunu prorečenih; Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu.

2.

Vječni Oče, prikazujemo ti Prežalosno i Bezgrešno srce Marijino koje je patilo radi naših grijeha! Daj nam, Oče milost da se po Njezinoj Boli oslobodimo zloga duha i svih njegovih zavođenja! Na čast Marijine Boli radi bijega u Egipat.;  Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu.

3.

Vječni Oče, prikazujemo ti Prežalosno i Bezgrešno srce Marijino koje je patilo radi naših grijeha! Daj nam, Oče milost da se po Njezinoj Boli oslobodimo zloga duha i svih njegovih zavođenja! Na čast Marijine Boli kad je Isusa tri dana tražila; Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu.

Advertisements

4.

Vječni Oče, prikazujemo ti Prežalosno i Bezgrešno srce Marijino koje je patilo radi naših grijeha! Daj nam, Oče milost da se po Njezinoj Boli oslobodimo zloga duha i svih njegovih zavođenja! Na čast Marijine Boli kada je Isusa na Križnom putu susrela; Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu.

5.

Vječni Oče, prikazujemo ti Prežalosno i Bezgrešno srce Marijino koje je patilo radi naših grijeha! Daj nam, Oče milost da se po Njezinoj Boli oslobodimo zloga duha i svih njegovih zavođenja! Na čast Marijinih boli pod Križem pretrpljenih; Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu.

6.

Vječni Oče, prikazujemo ti Prežalosno i Bezgrešno srce Marijino koje je patilo radi naših grijeha! Daj nam, Oče milost da se po Njezinoj Boli oslobodimo zloga duha i svih njegovih zavođenja! Na čast Velike Marijine Boli kad je Isusovo mrtvo Tijelo u svoje krilo primila; Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu.

7.

Vječni Oče, prikazujemo ti Prežalosno i Bezgrešno srce Marijino koje je patilo radi naših grijeha! Daj nam, Oče milost da se po Njezinoj Boli oslobodimo zloga duha i svih njegovih zavođenja!  Na čast najveće Marijine Boli kad je Isusovo mrtvo Tijelo do groba pratila; Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu.

Na kraju: ZDRAVO KRALJICE, MAJKO MILOSRĐA,…

 

Ovu je molitvu dobila Mara Visković iz Bugojna. 

U jednom od objava, Marija, Majka Božja, objavila je Mari pobožnost na čast sedam njenih žalosti. Marija je mnogo trpjela za života na Zemlji i ova pobožnost je razmišljanje o njenim patnjama i suzama. Marija je obećala milosti onima koji će moliti (svaki dan) i širiti ovu pobožnost:

1. Imat će mir u obitelji. 
2. Blažena Djevica Marija primit će i uslišati sve njihove molitve koje budu u skladu s Božjom voljom i na spasenje njihove duše. 
3. Vječnu radost s Isusom i Marijom u slavi.

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!