.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Gospodine Isuse, ja vjerujem u tvoju božansku Riječ i u tvoja obećanja, umnoži (uvećaj) moju vjeru (Lk 17,5), o Gospodine! U tvoje Ime, molim te za milost izbavljenja (oslobođenja) za [mene, za …].

JER SI TI JEDINA ISTINA SADA TE MOLIM SNAGOM SVOJE RIJEČI UKLONI OD MENE SVAKI LAŽLJIVI JEZIK, UKLONI ZABLUDU, SMUTNJU, RAZDOR, PODJELU.

NEKA U ISUSOVO SVETO IME ODSTUPI SADA IZ MOG ŽIVOTA, (IZ MOJE KUĆE, ZAJEDNICE, CRKVE) DUH NEČISTE ŽABE (vidi Otk 16, 13-14), DUH LAŽLJIVI, DUH LAŽNIH VIJESTI, LAŽNIH VIĐENJA, LAŽNIH PROROŠTAVA, LAŽNIH ČUDESA, DUH OGOVARANJA, TRAČANJA, DUH PRENOŠENJA NEGATIVNOSTI, DUH OCRNJIVANJA, DUH SVADLJIVOSTI, ZAMJERANJA I PODJELE U OBITELJI, ZAJEDNICI, CRKVI…

Gospodine Isuse, neka mi tvoja Istina bude uvijek zaštita, utočište i snaga!
Gospodine Isuse, sada te molim za milost mira, ljubavi, jedinstva i spokoja (sklada) u obitelji, na poslu, u društvu, u našoj zajednici i našoj Crkvi.

Advertisements

Gospodine Isuse, oslobodi me od zle volje i od ljudi zle volje; oslobodi me od svakog zlog djela, od svakoga uroka (vradžbine…) ili kletve (prokletstva…); od svakog zlog čina (djela), bilo izvanjskog bilo unutarnjeg utjecaja đavla, od tvojih i mojih neprijatelja, od izvora svakog zla, od širitelja laži i podjela!

Gospodine Isuse, ukloni od mene raskolnike, zadrži ih dalje od mene (od nas …, od …), jer ti to možeš učiniti sa samo jednim činom svoje volje. «Ta Bogu ništa nije nemoguće»! (Lk 1, 37). Oslobodi me po tajnama Tvoga rođenja, Tvoje muke, smrti, Tvoga Uskrsnuća: oslobodi me po Tvojoj Predragocjenoj Krvi koja se prinosi svaki dan na našim oltarima.

Gospodine Isuse, oslobodi me snagom tvoje Krvi prolivene † iz rane tvoje desne ruke. Oslobodi me snagom svoje prolivene krvi † iz rane tvoje lijeve ruke. Oslobodi me snagom svoje krvi prolivene † iz tvoga boka kojeg je vojnik probo kopljem. Oslobodi me snagom tvoje krvi koja je prolivena † iz rana tvojih probodenih nogu.

Evo križa Gospodnjega! †
Bježite stranke protivnikove!
Pobijedio je lav iz plemena Judina,
potomak Davidov.
Aleluja !

Moć Kristova je jača od svih zlih sila! On je pobjednik. On ih osuđuje, on ih kažnjava, on ih izbacuje, uništava i iskorjenjuje †. Ja ne pripadam Sotoni. Ne želim to. Odričem ga se sa svim njegovim djelima i zavodljivostima. Odričem se njegovih ponuda, odričem se ponuda svijeta i svakoga grijeha! Odbijam, odbacujem i prezirem sve što se protivi Bogu i Božjoj volji…

Vjerujem u Boga, Oca Svemogućega, Stvoritelja neba i zemlje; vjerujem u Isusa Krista, Jedinorođenoga Sina Božjega, moga Spasitelja. Vjerujem u Duha Svetoga, Gospodina i Životvorca… Ja pripadam Kristu, ja želim Krista, sa njegovom Crkvom i s Duhom Svetim… Ja ljubim Isusa Krista i njemu predajem svoj život JA ŽELIM BITI POSLUŠAN ISUSU KRISTU I NJEGOVOJ CRKVI, želim u svemu slijediti i braniti nauk Crkve… ODRIČEM SE SVIH LAŽI, SVIH ZABLUDA I SVEGA ŠTO SE PROTIVI ISTINI…

Ljubavi Kristova, natjeraj u bijeg paklene sile, demone, proklete duše i sve koji čine nepravdu i opačinu!

Marijo Bezgrešna, Djevice Žalosna, naša Gospe od Uznesenja, Majko Božja i moja majko, moje uzdanje, moja nado, pomozi mi! Oslobodi me i satrti glavu staroj zmiji! Povjeravam moju obranu (zaštitu) tebi i Srcu Isusovu. Svrni svoj pogled na mene i neka tvoje srce učini ono što ti on kaže: Računam na tebe, uzdam se u tebe, predajem ti se, neka tvoje srce učini ono što on želi, pouzdajem se u tebe. Hvala ti Isuse! Hvala ti Marijo!

Kaži 3 « Zdravo Marijo,… » i 3 « Slava Ocu… ».

 

o. Petar Galic


Podijelite ovo s prijateljima!