.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

U nedjelju 30. svibnja župa Presveto Trojstvo proslavit će zaštitnika svoje župe “Presveto Trojstvo”, a sve Novotravničane i mnoge goste očekuje se bogat Duhovni program. 

Uobičajeno je da svećenici za duhovnu obnovu kroz trodnevnice pozivaju svećenike. Ove godine napravit ćemo jednu neuobičajenu iznimku. Duhovnu obnovu nakon svete mise, četvrtak, petak i subotu vodit će laik, poznati hrvatski karizmatik gospodin Mijo Barada. Mijo nije redovnik, nije svećenik nego je obiteljski čovjek s 4 djece, nevjerojatne duhovne snage, čovjek molitve i predanja Bogu. Svojevremeno je bio pomoćnik pok. vlč. Marijana Arhara, jednog od najpoznatijih egzorcista u Sloveniji. Baradino svjedočanstvo je nešto što treba poslušati svatko tko misli da zna da je Bog svemoguć ali u patnji posustaje s vjerom kazao je za naš portal župnik Don Anto Ledić. 

Svetu misu na sam dan Svetkovine predvodit će poznati karmelićanin dr.sc.o. Zvonko Martić. Uz duhovno bogatstvo koje ovaj redovnik posjeduje, on je jedini klerik etnolog na našem području, a koji je ujedno i utemeljitelj i voditelj Etnografske zbirke Buško Blato.


Podijelite ovo s prijateljima!