.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

‘Molite, molite ljubljeni moji jer vremena su teška, doista teška. Samo onaj koji bude molio i moju milost u svom srcu pohranio imat će mir i snagu da izdrži dane teške, turobne kojima idete u susret. Molite, molite molite ljubljeni moji da se ne izgubi mnoštvo duša, već da bar u zadnjem životnom uzdahu priznaju Mene i postanu Moji. Molite, molite, molite ljubljeni moji jer koliko god je s jedne strane težak čas s druge strane je milosno vrijeme. Jer onome koji kuca ja otvaram, onome koji me traži, ja mu se objavljujem, onom koji me poziva u svoje srce, ja rado dolazim. Zato molite.

Da tvrda srca postanu mekana, a mekana još mekša. Molite da se ledena srca otope i ugriju u milosti Mojoj. Molite, molite ljubljeni moji i blizina neba i zajedništvo svetih sve više će biti svakodnevica dana vaših. Molite, molite ljubljeni moji i spoznat ćete moć molitve i bit ćete oni koji koračaju u duhu Mom, u sili Mojoj i svemogućnosti Mojoj noseći blagoslove Moje. Molite, molite ljubljeni moji i bit ćete blagoslovljeni ovdje i u vječnosti mojoj. Amen – riječi su koje je od Isusa Krista za sve duše koje traže Isusa  u duhu dobio katolički karizmatik i laik Mijo Barada.

Gostujući telefonski u emisiji Laudato TV Barada je iznio vlastito viđenje ove situacije koja nas okružuje ali i  ovu poruku, dodajući da je dobio mir i radost u srce nakon nje. Sjetio se, kako kaže, japanskog biskupa kojeg je posjetio u Japanu nekoliko mjeseci nakon havarije u Fukušimi gdje je poginulo jako puno ljudi a koji mu je rekao da u ovoj tragediji koju je Japan doživio ima puno pozitivnog.

Mnogi su se Japanci tada počeli pitati koji je stvarni smisao života, čemu sve materijalno i ima li Boga. Mnogi su se u toj tragediji obratili i vratili se obiteljskim vrednotama. Spoznali su koliko je obitelj bitna, koliko je važno da se razgovara i zajedno moli. Barada je tako rekao da u ovoj situaciji u kojoj se našao svijet dogodilo se upravo to – svima. Spoznali smo obitelj i moć molitve…’

Advertisements


Podijelite ovo s prijateljima!