.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

U emisiji Agape, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, koju uređuje i vodi fra Mario Knezović gostovala je Marija Jurković voditeljica biskupijskog centra Sv.Josip iz župe Lištani kod Livna.
Marija je diplomirani teolog, govorila o o svom životnom izboru i pozivu te iz vlastitog iskustva istakla kako je važno u vlastitoj duši stvoriti prostor za Božje prebivalište što čovjeku daje pravo dostojanstvo i čini ga istinski sretnim, slobodnim i otvorenima Božjim poticajima. naglasila je predavačica. Marija je govorila o Hagioterapiji koja je izvorno hrvatska metoda duhovne pomoći čovjeku koju je utemeljio prof. dr. Tomislav Ivančić. Pogodna je za sve osobe, a posebno za ljude koji osjećaju određenu bezvoljnost, strah, imaju narušene međuljudske odnose, a osobito odnose u obitelji. Pokušava pomoći čovjeku da izgradi i vrati svoje dostojanstvo, vidi pravi smisao života, prepozna svoju originalnost i specifičnu slobodu.
Poslušajte emisiju u cijelosti i možda pronađete odgovore na neka svoja pitanja ili pronađete svoj problem u nekima životnim situacijama koje je Marija dotakla u emisiji Agape.


Podijelite ovo s prijateljima!