.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

                                       foto: Tportal

U vjeri je oslonac pronašla Maja Blagdan, pjevačica koja posljednjih nekoliko godina izvodi samo duhovne pjesme. Nedavno je debitirala u rock mjuziklu ‘Uskrsli’ koji tematizira zadnjih sedam dana Isusova života, a u kojem glumi Mariju Magdalenu.

Sve je počelo 2007, kad je slučajno došla na seminar Zlatka Sudca. ‘Slušajući Božju riječ, otvorio mi se novi svijet. Od tada u vjeri pronalazim sebe. U Bogu nalazim mir, oslonac i odgovore za sebe i sve što mi život donosi’, rekla je nedavno.

Kad je prvi put došla na seminar vlč. Zlatka Sudca tamo upoznala ljude koji istinski pate i ne vide izlaz, tada je shvatila koliko je važno, i za nju i za njih, pjevati u toj atmosferi.  Njezine roditelje i prijatelje takva promjena nije iznenadila.

Njezini  roditelji i prijatelji bili su na seminarima velečasnog Sudca. Ondje su je slušali kako pjeva. Oduševljeni su, jako ih se dojmila atmosfera koja vlada ondje, njezino svjedočanstvo i radost. I danas često nastupa s bendom u crkvama.

Advertisements

Majini roditelji nikad nisu preispitivali njene odluke jer im je najvažnije da je sretna.

Maja je zadovoljna. Kroz pjevanje na seminarima zaživjela svoju vjeru. U Bogu nalazi mir, oslonac i odgovore za sebe i sve što joj život donosi.

 


Podijelite ovo s prijateljima!