.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

Krunica OSLOBOĐENJA je Biblijska krunica. Moli se na običnu krunicu.  Dok molimo krunicu, više od 200 puta izgovaramo ime ISUS,  IME po kojemu nam dolazi spasenje. »Nema uistinu pod nebom drugoga imena dana ljudima po kojemu se možemo spasiti«  (Dj 4,12).

 

(Krunica Oslobođenja, moli se na običnu krunicu sa 5 desetaka)

Vjerovanje
1x Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu

Na veliko zrno (umjesto Očenaša molimo) 1x: 

Advertisements

Isuse, ako me ti oslobodiš, uistinu bit ću oslobođen (Iv 8,36)

Na mala zrnca 10x:
Isuse, smiluj mi se,
Isuse, ozdravi me,
Isuse, spasi me,
Isuse, oslobodi me.

Na veliko zrno (umjesto Slava Ocu molimo) 1x:
Isuse, ako me ti oslobodiš, uistinu bit ću oslobođen (Iv 8,36)

Na kraju krunice;
Zdravo Kraljice, Majko Milosrđa,…

Krunica OSLOBOĐENJA je Biblijska krunica. Dok molimo krunicu više od 200 puta izgovaramo IME ISUS, ime po kojemu nam dolazi spasenje. »Nema uistinu pod nebom drugoga imena dana ljudima po kojemu se možemo spasiti«  (Dj 4,12). Umjesto Očenaša ponavljamo i vjerujemo u Isusove riječi „Ako vas dakle Sin oslobodi, zaista ćete biti oslobođeni“(IV 8, 36).  Umjesto Zdravo Marije sjećamo se Isusova ulaska u Jerihon kad je slijepac sjedio na ulici i čuo gdje mnoštvo prolazi, tada je pitao što se to događa, a oni mu rekoše: „Isus Nazarećanin prolazi“ a on onda povika iz svega glasa „Isuse Sine Davidov Smiluj se, a oni su ga ušutkivali no on je vikao još jače Isuse Sine Davidov smiluj mi se! Ozdravi me! Isus se zaustavi i zapovjedi da ga dovedu k njemu. Kad se on približi, upita ga: “Što hoćeš da ti učinim?” A on će: “Gospodine, da progledam.” Isus će mu: “Progledaj! Slobodan si! Vjera te tvoja spasila.” I uđe u Jerihon Kad Isus dođe u Jerihon pogleda gore i ugleda Zakeja na smovki pa mu reče mu: “Zakeju, žurno siđi! Danas mi je proboraviti u tvojoj kući.” “Danas je došlo spasenje ovoj kući Ta Sin Čovječji dođe potražiti i spasiti izgubljeno!” (Lk 18, 35 – 19,10)

 

____________________________________

Molitvom ove krunice može doći spasenje i u tvoju kuću, u tvoj život, i za sve one za koje budeš molio/molila.

Svaki desetak krunice možete namijeniti za razne potrebe, npr. prvi desetak, za sebe osobno, drugi desetak, za svoju obitelj, treći desetak, za svećenike, biskupe i papu, četvrti desetak, za vjernike, za katoličke laičke zajednice i sve one koji žele služiti Kristu, peti desetak, za sve one koji su se preporučili u molitve ili sami izrecite nakane za koje smatrate da trebate moliti ili za što vas Duh Sveti nadahne da molite.

Ako molite za druge, onda molite krunicu u množini:
Na veliko zrno (umjesto Očenaša) 1x: Isuse, Ako nas ti oslobodiš, uistinu biti ćemo oslobođeni! (Isuse, Ako ih ti oslobodiš, uistinu bit će oslobođeni).

Na mala zrna 10x: Isuse, smiluj nam se (Isuse, smiluj im se)
Isuse, ozdravi nas (Isuse, ozdravi ih)
Isuse, spasi nas (Isuse, spasi ih)
Isuse, oslobodi nas (Isuse, oslobodi ih)

Na veliko zrno (umjesto Slava Ocu) 1x:
Isuse, Ako nas ti oslobodiš, uistinu bit ćemo oslobođeni!
(Isuse, Ako ih ti oslobodiš, uistinu bit će oslobođeni)

 

Ako krunicu molimo za određenu osobu, onda možete moliti ovako:

“Isuse, ako Ti oslobodiš (ime osobe), onda će (ime osobe), bit slobodan/slobodna (oslobođena)!”

Isuse, smiluj se (ime osobe)!

Isuse, izliječi (ime osobe)!

Isuse, spasi (ime osobe)!

Isuse, oslobodi (ime osobe)!

 

Imprimatur 14.01.2023. godine
mons. dr. Franjo Komarica biskup banjolučki

 

VAŠA SVJEDOČANSTVA:

Hvaljen Isus i Marija.  Zovem se Damir imam 37 godina. Želim posvjedočiti kako me je Bog oslobodio i ozdravio po krunici Oslobođenja koju sam našao na stranici Rastimo u Gospodinu. Imao sam strahove, bio sam nemiran, nesiguran u sebe, povučen i zarobljen djelomično. Kada bih trebao nešto napraviti tlak bi mi se povisio od nekog straha i nemira da ga ne bih smjeo mjeriti. Tako sam našao na vašoj stranici krunicu Oslobođenja i počeo moliti, već treći dan osjećao sam se bolje. Hvala dragom Isusu, sve je odjednom prestalo, strah je nestao, tlak je u redu, krv je u redu, nemam riječi kako da opišem tu sreću i zadovoljstvo. Bože moj Hvala Ti. Ovo može samo Bog i nitko više. Hvala vam na ovoj stranici a krunicu nastavljam i dalje moliti. Bog vas blagoslovio! Damir

 

 

Poštovani, prije godinu dana moga prijatelja je ubola konjska muha i otrovala mu krv. Doktori su učinili sve što su mogli, dijalizu i sve ostalo međutim rana gdje ga je ubola konjska muha postajala je sve gora i gora, i u međuvremenu njemu su počeli otkazivati bubrezi.
Ja sam svaki dan molila krunicu Oslobođenja i prikazivala Bogu bolest mog prijatelja. Nakon 2 tjedna on se počeo čudesno oporavljati, toliko čudesno da su čak i doktori rekli da ne mogu vjerovati da je preživio jer mu je stanje bilo jako teško. Ovim svjedočanstvom zahvaljujem Isusu na njegovoj ljubavi i milosrđu, te što je spasio mog dragog prijatelja.

 

Karmen

 

Krunica Oslobođenja me spasila od mrtvih

 

 

 

PRIKAZ – KAKO SE MOLI OVA KRUNICA 

 

 

Svi koji imate osobno svjedočanstvo po milostima ove krunice (ili moljenja u zajedništvu s nama organizirano u lancku krunice) javite nam se sa svjedočanstvom. O V D J E

krunica oslobođenja

 

Lajk za nas M


Podijelite ovo s prijateljima!