.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Cudo u NjemackojNOVO ČUDO U NJEMAČKOJ: U vrijeme noćnoga klanjanja Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu u „Kući euharistijskog plamena“ u Werlu (Njemačka), 11. listopada 2014. godine Isus se na nekoliko minuta pokazao u Presvetoj Hostiji.

Netko od nazočnih napravio je sa svojim mobitelom ovu sliku.

 To je ista slika Isusa koja se, nakon putovanja jedne Amerikanke u Svetu Zemlju, po povratku u SAD pokazala nakon razvijanja filma.

(Klikom na sliku možete je uvećanu vidjeti)

Advertisements

 

Isusove i Marijine riječi za sliku:

 Moj narod će iskusiti moju nazočnost u ovoj slici. Štujte je, provedite vrijeme molitve pred njom. Moja euharistijska nazočnost je tu – stvarna i živa po toj slici. Štujte je i cijenite u vašim domovima kao Presveti Oltarski Sakrament. JA sam GOSPODIN, koji izgaram iz ljubavi prema vama, u želji i očekivanju, da i vi mene ljubite.“

 JA darivam mnogo blagoslova svima onima, koji štuju moju istinitu sliku. Svako mjesto, gdje će biti postavljena i čašćena primit će puninu milosti i zaštitu tijekom vremena čišćenja. JA SAM s vama! Doista, JA JESAM!“

 

Molitva Presvetom Srcu Isusovu

 

Presveto Srce Isusovo, izvore svakoga dobra, klanjam Ti se, vjerujem u Tebe, uzdam se u Tebe, ljubim Te i kajem se za sve svoje grijehe. Tebi darujem ovo moje bijedno srce, učini ga poniznim, strpljivim, čistim i u svemu primjerenim Tvojim željama. Daruj mi, o dobri Isuse, kako bih živio u Tebi i Ti u meni. Čuvaj me u opasnostima, tješi me u žalosti i tuzi. Podari mi zdravlje duše i tijela, Tvoj blagoslov za sva moja djela i milost sretne i svete smrti. Amen.

 

Moli ovu molitvu vjerno: ujutro, navečer i često tijekom dana. Također moli kada dolaziš u Crkvu i nakon Svete Pričesti. Moli je rado, polako i pobožno i približit ćeš se sve više našem Gospodinu i Spasitelju, Isusu Kristu.

 

Presveto Srce Isusovo je za nas izvor ljubavi Boga Oca, Sina i Duha Svetoga. Podari ovu molitvu nekome i pokušaj svoga bližnjega oduševiti za svakodnevnu molitvu. Gospodin želi da ovu molitvu mole svi ljudi na zemlji, posebice mladi i djeca.

 

Srce Isusovo - Rastimo u Gospodinu

 

 

 

 

Neka je sve na veću slavu Božju

i naš osobni spas!

 

Dragi Isuse, najmilije moje,

u ruke Tvoje predajem srce svoje! 

 

 Dragi Isuse,

dolazim Ti danas i trebam Tvoju blizinu

 Želim Te voljeti, kao što Ti voliš mene. 

 Neka me nikada ništa, ne razdvoji od Tebe….

 


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*