.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

Poštovani voditelji zajednica/skupina i svi u Katoličkoj Karizmatskoj Obnovi u BiH, hvaljen Isus i Marija!
Šaljemo vam informacije koje smo dobili od ICCRS-a:

Nakon proslave Duhova i Obljetnice Zlatnog Jubileja KKO-a Vijeće ICCRS-a je imalo sjednicu u Rimu na kojoj su razmijenili mišljenja o svim događajima tih dana, kao i o želji Pape Franje da se stvori „jedna zajednička služba“ za cijelu Katoličku Karizmatsku Obnovu, što je on i naglasio na zajedničkom karizmatskom susretu na Circo Massimo – kako bi on volio da bude JEDNO TIJELO umjesto mnogih neovisnih mreža, službi i „institucija KKO-a“. Papa je postavio Michelle Moran iz ICCRS-a, da zajedno s Pinom Scafurom iz Katoličkog Bratstva rade na pripremama te promijene i ujedine u „jednu zajedničku službu KKO-a“. To znači da se nalazimo pred razdobljem tranzicije i promjene. Dok se to sve ne dovrši ICCRS će nastaviti djelovati i služiti kao i do sada.

Novi Predsjednik ICCRS-a
Jedan od velikih zadataka na sjednici Vijeća ICCRS-a ove godine je bila izabrati novog predsjednika jer je mandat Michelle Moran već pri kraju. Michelle je učinila veliki posao tijekom posljednjih 10 godina kao predsjednica ICCRS-a, na što joj se zahvaljujemo i molimo za nju da je Gospodin vodi u njenom daljnjem služenju.
Vijeće ICCRS-a je izabralo Gosp. Jim Murphya (iz SAD-a) kao novog predsjednika. Jim je poznat diljem svijeta kao direktor ICCRS–ovog programa za formaciju vodstva. On ICCRS poznaje jako dobro i biti će nam zaista dobar predsjednik! Dok Christofu Hembergeru ne istekne mandat kao člana Vijeća ICCRS-a izabran je kao zamjenik predsjednika. Preporučuju se u naše molitve.

Europska proročka konzultacija u Asizu 2018.
U ožujku iduće godine ESCI (Europski Pod–Odbor ICCRS-a) organizira proročku konzultaciju na kojoj se može sudjelovati samo po pozivu za koju su prije nekoliko mjeseci poslali pozivnice. Fra Tomislav Jelić i Blaženka Vidović su pozvani na ovu proročku konzultaciju kao predstavnici BiH, na kojoj će se moliti, pitati i osluškivati Gospodina koja je Njegova želja za buduće djelovanje i razvoj KKO-a. Toplo se preporučamo u vaše molitve i molitve vaših molitvenih skupina, da susret bude plodonosan i vođen Duhom Svetim.

Advertisements

Budući događaji ICCRS-a:
1) Europska Konferencija KKO-a u Međugorju 2019.
Molim vas da imate na umu – i sačuvate datum!! – da je naša sljedeća Europska Konferencija KKO-a od 26. – 29. rujna 2019., koja će biti održana u Međugorju – a koju će organizirati naši prijatelji iz KKO-a iz Hrvatske. Zadnji put ovakva vrsta konferencije na Europskoj razini je bila u Varšavi 2015. god.
2) Tečaj obuke za zastupničku molitvu ICCRS –a u Njemačkoj 2018.
Još jedan događaj koji će se održati u Europi je ICCRS-ov tečaj zastupničke molitve (skr. ITC engl. ICCRS Training Intercession Course) koji će se održati od 2. – 7. listopada 2018. u Fuldi, u Njemačkoj. Ovaj tečaj je već održan u cijelom svijetu osim u Europi. Nažalost, ovaj tečaj će biti održan samo na engleskom i njemačkom jeziku. Ako želite imati prijevod na neki drugi jezik trebate sa sobom povesti (i platiti za tu osobu) osobnog prevoditelja koji će za vas prevoditi.

 

Svi oni koji su uključeni ili se žele uključiti u službu zastupničke molitve, a djeluju unutar KKO-a BiH mogu se prijaviti na ovaj tečaj. Broj sudionika je ograničen – tako da preporučam da se što prije prijavite!

U prilogu imate prevedenu brošuru i obrazac za prijavu sa svim podacima, cijena smještaja i kotacija, kao i obrazac za prijavu na engleskom jeziku. Molim vas da oni koji se žele prijaviti ispunite obrasce na engleskom jeziku. U obrascu za prijavu imate adresu na koju trebate poslati popunjeni obrazac kao i bankovni broj računa za uplatu.

Hvala vam na svakom vašem trudu, djelovanju i molitvi koju činite za Katoličku Karizmatsku Obnovu u Bosni i Hercegovini! Neka vam Gospodin bude nagrada i neka vas obilato ispuni svojim milosnim darovima i krepostima!

U Kristu,
Blaženka Vidović

 


Podijelite ovo s prijateljima!