.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Od ovog tjedna fra Josip Ikić dobio je istaknuto mjesto na našem portalu, te počinje pisati članke za naš portal Rastimo u Gospodinu. Do sada je obradio darove, karizme i plodove Duha Svetoga, a članke možete vidjeti OVDJE.

fra Josip Ikić je član franjevačke provincije Bosne Srebrene. Fra Josip se rodio 20. kolovoza 1964. godine u Zoviku gdje je završio osnovnu školu, franjevačku klasičnu gimnaziju pohađao je u Visokom, a teologiju diplomirao u Sarajevu. Za svećenika je zaređen 2. srpnja 1989. godine u Sanskom Mostu. Profesor je engleskog jezika na Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom gdje obnaša dužnost župnika i gvardijana franjevačkog samostana. Fra Josip je ujedno i duhovnih zajednice Rastimo u Gospodinu u Vrhbosanskoj nadbiskupiji. Fra Josipu želimo što više novih članaka i što više čitanja i otvaranja na našem portalu. Ovim putem se zahvaljujem fra Josipu za sve što čini za nas i naše zajedništvo u Gospodinu. Hvala fra Josipe.


Podijelite ovo s prijateljima!