.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Na Radio postaji Mir Međugorje, u emisiji Zrcalo gostovao je fra Danijel Rajić. Fra Danijel je govorio na temu OPSJEDNUĆE I EGZORCIZAM. Upravo je bila tema njegovog diplomskog rada, a on je uz to nazočio mnogim međunarodnim seminarima o toj tematici, na tom području.

Na ovu temu potaklo nas je Evanđelje po (Marku 9, 14-29)
“Kada dođoše k učenicima, ugledaše oko njih silan svijet i pismoznance kako raspravljaju s njima. Čim ga sve ono mnoštvo ugleda, iznenađeno brže pohrli pozdraviti ga. A on ih upita: “Što to raspravljaste s njima? Odvrati netko iz mnoštva: “Učitelju, dovedoh k tebi svoga sina koji ima nijemoga duha. Gdje ga god zgrabi, obara ga, a on pjeni, škripi zubima i koči se. Rekoh tvojim učenicima da ga izagnaju, ali ne mogoše. On im odvrati: “O rode nevjerni! Dokle mi je biti s vama? Dokle li vas podnositi? Dovedite ga k meni! I dovedoše ga k njemu. Čim zloduh ugleda Isusa, potrese dječakom i on se, oboren na zemlju, stane valjati i pjeniti. Isus upita njegova oca: “Koliko je vremena kako mu se to događa?” On reče: “Od djetinjstva!
A često ga znade baciti i u vatru i u vodu da ga upropasti. Nego, ako što možeš, pomozi nam, imaj samilosti s nama! Nato mu Isus reče: “Što? Ako možeš? Sve je moguće onomu koji vjeruje! Dječakov otac brže povika: “Vjerujem! Pomozi mojoj nevjeri! Vidjevši da svijet odasvud grne, Isus zaprijeti nečistomu duhu: “Nijemi i gluhi duše, ja ti zapovijedam, iziđi iz njega i da nisi više u nj ušao! Zloduh nato zaviče, žestoko strese dječaka te iziđe, a on osta kao mrtav te su mnogi govorili da je umro. No Isus ga dohvati za ruku, podiže ga i on ustade. Kad Isus uđe u kuću, upitaše ga učenici nasamo: “Kako to da ga mi ne mogosmo izagnati? Odgovori im: “Ovaj se rod ničim drugim ne može izagnati osim molitvom i postom.”

POSLUŠAJTE IZLAGANJE FRA DANIJELA RAJIĆA

https://youtu.be/BMsPmTIpQlI?t=89

Rastimo zajedno u Gospodinu

Advertisements


Podijelite ovo s prijateljima!