.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Ovo je istina o poznatima i popularnima, onima koji žele doći na sam vrh. Cijena je gubitak duše i tijela. Ista kušnja kao i ona kojom je đavao htio srušiti Isusa u pustinji “pokloni mi se i sve ću ti dati”.

Đavao je lopov, on vlada tako da krade ljude, stvari, vlast od Boga i zavodi ljude da misle kako će s njime uspjeti. To je uvijek prijevara, jer svi vide kako đavao nije vjeran, već iskorištava te duše da zavedu druge, a onda kad ostare i kad su mu nekorisni, onda ih odbaci i predaje bijedi ropstva – ropstvo bez nagrade. (Vlč. Silvio Španjić)

Ovaj otvoreni rat koji Đavao vodi protiv nekih duša, sam Bog zapravo dopušta kako bi pokazao svima postojanje demona i Pakla, kojih postojanje mnogi danas nažalost niječu. Đavao i demoni su vrlo stvarni, i u svojim odnosima prema Božjim svecima pokazuju se u svojoj najopakijoj prirodi, nadajući se Kristu oteti voljene duše za koje je on platio tako visoku cijenu prolijevajući svoju Predragocjenu Krv. (Šibenska Stina)


Podijelite ovo s prijateljima!