.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

Pokret za promicanje kršćanskih vrednota Kristofori organizira evangelizacijske karizmatske susrete po Hrvatskoj i BiH . Na susret su pozvani kršćani svih denominacija, ali isto tako i svi ostali ljudi dobre volje.

Program i molitvu predvodi ravnatelj Pokreta Kristofori, Josip Lončar sa svojim suradnicima i gostima. Slavlje predvode članovi benda «Kristofori».

Program se sastoji od slavljenja, poučavanja, svjedočanstava i molitve za ozdravljenje i oslobođenje.

 

Gradovi u kojim se održavaju motveni susreti i duhovne obnove:
Zagreb, Split, Dugo Selo, Koprivnica Osijek, Pula, Čitluk,..

Advertisements

 

Josip Lončar je ravnatelj Neprofitne ustanove za promicanje kršćanskih vrednota Kristofori.

Josip Lončar je također i službeni promotor Međunarodne katoličke karizmatske službe obnove (ICCRS) sa sjedištem u Vaticanu. Tijekom proteklih petnaest godina održao je evangelizacijske seminare u mnogim župama u Hrvatskoj i inozemstvu. Društvo za promicanje kršćanskih vrednota Kristofori usmjereno je prema katoličkoj karizmatskoj duhovnosti, te svojim djelovanjem doprinosi mnogovrsnim izričajima duhovnosti koje Crkva priznaje i ima. Društvo Kristofori nastoji svojim mnogim aktivnostima djelovati u svim slojevima društva svjedočeći i podučavajući temeljne vrijednosti čovječanstva utemeljene na Bibliji te nauku Crkve.

 

Više o terminima molitvenih susreta na službenoj stranici KRISTOFORA

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*