.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

.

Irska pjesma je sinoć zgrozila Eurosong gledatelje, a od izgleda do izvedbe sve je podsjećalo na sotonizam. Cijeli nastup je izgledao poput sotonističke seanse! Pjesma “Doomsday Blue” od Bambie Thug, izazvala je značajnu zabrinutost zbog upotrebe sotonističkih elemenata tijekom izvedbe.

To je protivno duhu Eurovizije, natjecanja koje promiče jedinstvo i različitost diljem Europe, a takve scene mogu biti uznemirujuće i uvredljive za mnoge gledatelje.

Nebinarni izvođač, koji je rekao da je njihov životni cilj “natjerati sve da napuste sve druge religije i pridruže se čarobnjaštvu”, predstavio je Irsku ove godine ne Eurosongu.

Advertisements

“Umjetnica” pod imenom Bambie Thug spomenula je pjesmu u prošlogodišnjem intervjuu za TMRW Magazine i govorila o ‘govorenju u jezicima u ritmu’, kao i ‘govorenju unatrag’ i ‘skrivanju čarolija pomoću okultnog jezika’.

Skrivene poruke u pjesmi

Čini se da dio pjesme Eurovizije koji uključuje drugi glas ponavlja riječ “Sotona” kada se pušta unatrag.

Bambie Thug ima tetovažu obrnutog pentagrama na desnoj ruci. Ovaj se simbol često povezuje sa sotonizmom i čini dio sigila Bafometa – jednog od glavnih simbola Sotonine crkve.

Bambie Thug također je odbila komentirati kada su je pitali o prikrivenim porukama u pjesmi Doomsday Blue.

Prikrivanje skrivenih poruka u pjesmama preokretanjem dijelova zvuka naziva se backmasking. Nekoliko američkih država pokušalo je zabraniti tu praksu u prošlosti zbog zabrinutosti da bi slušatelji mogli biti izmanipulirani.

U intervjuu za TMRW Magazine, Bambie Thug rekla je da se “oduvijek bavila vještičarstvom”, ali se detaljnije počela time baviti kada je u Londonu srela “starije žene koje su sve bile vještice”.

“Otkako sam ih upoznala, manifestirala sam se, radila puno sjena na sebi, pravila čarolije i napitke”, rekla je 30-godišnja pjevačica. “Većina mojih pjesama i tekstova također ima tekstove koji se temelje na okultizmu. Mislim da nitko zapravo ne koristi previše okultnu terminologiju i to je bolesno jer ja želim sve to raditi.” Bambie Thug je prethodno imala profil na OnlyFansu, a s pretplatnicima je dijelila fotografije u toplesu i druge raskalašene slike. Prema studiji objavljenoj u Journal of Media Psychology, izloženost uznemirujućem medijskom sadržaju može imati negativne psihološke učinke na gledatelje (Journal of Media Psychology, 2016.)

Izvor: novizivot.net


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*