.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Župa bl. Ivana Merza iz Španskog u Zagrebu u zajedništvu s Križarima i ove godine organizira e-devetnicu bl. Ivanu Merzu uoči njegova blagdana. Svakog dana od 1. do 10. svibnja 2020. putem WhatsApp aplikacije na pametnom telefonu svi prijavljeni će se upoznavati s euharistijskim životom bl. Merza i primat će njegove molitvene poticaje.

Želja organizatora e-devetnice je služiti se suvremenim načinima komunikacije za otkrivanje Istine i širiti štovanje apostola hrvatske katoličke mladeži bl. Ivana Merza, upoznavati ga i zajedno s njime hoditi na putu k Suncu, a napose se bez obzira na geografsku udaljenost ujedinjavati u zajedničkim nakanama.

Druženju s bl. Ivanom Merzom može se pridružiti na sljedeći način putem pametnog telefona i aplikacije WhatsApp:

1. U imenik svog pametnog telefona među kontakte spremiti broj +385 91 533 2119

Advertisements

2. Putem aplikacije WhatsApp na spremljeni broj poslati poruku sadržaja „BL. IVAN MERZ“

3. Od 1. svibnja putem pametnog telefona krenut će upoznavanje bl. Merza u euharistiji i stizati će svima koji se prijave molitveni poticaji devetnice

Organizatori žele da se inicijativi upoznavanja euharistijskog života bl. Merza pridruže svi ljudi dobre volje te ovu inicijativu namjeravaju širiti među svojim prijateljima i bližnjima, u obitelji i školi, poslu i fakultetu, župi i gradu …

U prilogu je službeni plakat, te internetske poveznice s pozivom na upoznavanje bl. Merza:

– web stranica župe: zupa-ivanmerz.hr
– web križari: krizari.hr
– facebook događaj: facebook


Podijelite ovo s prijateljima!