.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

 

 

Na radost mnogih ljudi dobre volje, vlč. Zlatko Sudac je od jeseni 2015. počeo s održavanjem duhovnih obnova uz dopuštenje krčkog biskupa mons. Ivice Petanjka. 

One su primarno namijenjene za hrvatske branitelje, ali i za sav ostali zainteresirani vjernički puk. Obnove se održavavaju u dvorani hotela „Malin” u Malinskoj na otoku Krku. 

 

hotel u malinskoj

Ovaj hotel s 4 zvjezdice je odabran i dogovoren za seminar, jer pruža idealne uvjete za održavanje ovakvih duhovnih susreta; lokacija hotela, smještaj onih koji nazoče, te sama dvorana koja je prigodna za ovakve susrete. Osim toga, vlč. Sudac je već održavao programe u istom prostoru.

 

Duhovna obnova vikendom

Advertisements

Duhovne obnove  se održavaju jednom mjesečno, uglavnom vikendom, od petka poslije podne do nedjelje poslije podne. Za vjernike je osiguran puni pansion u hotelu Malin, tako da hrane imaju u izobilju. Organiziran je prijevoz skoro iz svih krajeva Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 

Više informacija na službenoj stranici vlč. Zlatka Sudca 

 

 

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!