.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

Sve je počelo koncem lipnja 1981. godine, kad je šestero djece počelo tvrditi da im se ukazala Gospa, da se predstavila kao Kraljica mira i da je pozvala svijet na mir i pomirenje.U kasnijim ukazanjima Gospa je ustrajno pozivala na obraćenje, tj. na promjenu odnosa prema Bogu u pojačanoj molitvi srcem, promjenu odnosa prema sebi u tjelesnom postu koji oslobađa od svih vrsta ovisnosti, te promjenu odnosa prema ljudima oko sebe u praštanju, pomirenju i vršenju djela ljubavi. 

Došla je k nama “svojoj djeci” kako kaže u jednoj od poruka, da nam pomogne, da nas dovede k Bogu, I to čini “kao prava majka koja želi dobro svojoj djeci.”  Bog nam preko Gospe poručuje “da živimo u milosnom vremenu.”

Bog bi htio da se svi spasimo, a ulaznica za spasenje je MOLITVA, zato Marija skoro 33 godine neumorno poziva na molitvu, jer kako kaže Gospa u jednoj poruci ” “Približite Bogu se preko molitve, MOLITVA JE RADOST.” Tu radost molitve možemo osjetiti ako smo otvorili srce Bogu u molitvi, a kada imamo otvoreno srce tada se “DOGAĐAJU ČUDESA u našem životu” kaže Gospa u nekim od svojih poruka upućenih svima nama preko Međugorskih vidioca.

 

“Draga djeco! Danas mi je Gospodin dopustio da vam ponovno kažem da živite u milosnom vremenu. Niste svjesni, dječice, da vam Bog daje veliku šansu da se obraćate i živite u miru i ljubavi. Vi ste toliko slijepi i navezani na zemaljske stvari, i mislite na zemaljski život. Bog me je poslao da vas vodim prema vječnom životu. Ja, dječice, nisam umorna iako vidim vaša srca teška i umorna za sve ono što je milost i dar.

Advertisements

 

“Draga djeco! Otvorite vaša srca. Ovo je milosno vrijeme dok sam s vama, iskoristite ga. Recite: „Ovo je vrijeme za moju dušu“ Ovo vrijeme Bog vam je darovao kao milosno vrijeme. Zato, dječice, iskoristite svaki trenutak i molite, molite, molite. Molite dok vam molitva ne postane radost, molite, dječice, da vam molitva postane život. Molite, moja draga dječice, da bi vam molitva postala svagdanja hrana.

“Draga djeco! Ja sam vaša majka i pozivam vas da se preko molitve približite Bogu, jer je On vaš mir, vaš spasitelj. Zato, dječice, ne tražite materijalnu utjehu, nego tražite Boga. Ja molim za vas i zagovaram pred Bogom za svakog pojedinca. Tražim vašu molitvu, da me prihvatite i da prihvatite moje poruke kao prvih dana ukazanja. I samo onda kad otvorite srce i molite, događat će se čudesa. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu! ”

 

GospaU porukama Gospa traži konkretno sudjelovanje u svetoj misi koja treba postati središtem kršćanskog života pojedinog kršćanina i svake kršćanske zajednice. Gospina je želja da “vaša misa bude doživljaj Boga ” (16. svibnja 1985. ), “želim vas pozvati na proživljavanje svete mise “(3. travnja 1986.), ” Neka vam sv. misa bude život “(25. travnja 1988.).

Gospa poziva na klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu: “Neprestano se klanjajte Presvetom oltarskom sakramentu . Ja sam uvijek prisutna kad se vjernici klanjaju. Tada se dobivaju posebne milosti” (15. ožujka 1984.). “Danas vas pozivam da se zaljubite u Presveti oltarski sakramenat. Klanjajte se njemu, dječice, u vašim župama i tako ćete biti sjedinjeni sa cjelim svijetom…. Kad se klanjate i meni ste blizu” (25. rujna 1995.).

 

Poslušajte što kaže fra Jozo Zovko; Zašto je bilo potrebno Međugorje?

 

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!