.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

U subotu 30.03. Banjolučki biskup Franjo Komarica posjetio je župu Lištani gdje je ugovorio susret sa zajednicom Rastimo u Gospodinu koji su na susret s biskupom pozvali braću i sestre iz zajednice Rafael koja djeluje tkđ. u Livnu.

Središte tog susreta bila je sveta Misa koju je predvodio biskup Komarica uz koncelebraciju duhovnika molitvene zajednice Rastimo u Gospodinu don Ive Marinovića i don Anđela Bartulice svećenika banjolučke biskupije.

Ohrabreni i osnaženi snagom Riječi, nakon Mise i zajedničke fotografije, druženje s biskupom je nastvljeno uz domjenak koji za sve okupljene pripremio župnik don Ivo Martinović. Tako su članovi zajednica Rastimo u Gospodinu i Rafael ostali u druženju s biskupom Komaricom puna dva sata, gdje je se uz ugodano druženje, razgovor zapjevalo, i dogovaralo o zajedničkim projektima u mjesnoj biskupiji.

Zahvalni Bogu za radost ovoga susreta koje nam je podario toga dana, te za zaista lijepo i srdačno gostoprimstvo domaćina vratili smo se svojim domovima obnovljeni, ohrabljeni i radosni, očekujući uskoro ponovni susret sa svojim mjesnim biskupima.

Advertisements

 

foto album 


Podijelite ovo s prijateljima!