.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

.

Ako spadate među one koji će uvijek odabrati slušanje glazbe prije čitanja knjige, audio knjige su kao stvorene za vas. Od književnih klasika do najpopularnijih noviteta o kojima svi pričaju, gotovo sve što želite čitati, danas možete pronaći u audio formatu. Iako je njihova popularnost porasla u posljednjih nekoliko godina, audio knjige nisu ništa novo. Zahvaljućući volonterima na Radio Mariji BiH koji su uspjeli pročitiati knjigu Međugorske vidjelice Mirjane Soldo “Moje srce će pobjediti” te snimiti je u audio formatu sada je nudimo svima vama koji volite više slušati nego čitati.

Mirjana Soldo je imala samo šesnaest godina kada je zajedno s petero druge djece vidjela zagonetnu ženu na obronku brda ponad sela Međugorja. Ta žena – koja je imala izvanrednu ljepotu i milinu – predstavila se kao Blažena Djevica Marija. Događaji koji su započeli toga ljetnoga poslijepodneva 1981. godine dramatično su promijenili Mirjanin život i uzrokovali silnu patnju kojoj su je izložile komunističke vlasti. Sve o Mijrjaninom životu i hodu uz Gospu i Gospine poruke pročitajte ili poslušajte AUDIO ZAPIS KNJIGE.

.

Advertisements

.

Izvor Radio Marija BiH


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*