.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Alan Hržica ima mnogo razloga za slavlje. Sedam godina nakon što je okrenuo životnu stranicu i posvetio se vjeri, svjetlo dana ugledao je njegov prvi album duhovne glazbe. No posebno je uzbuđen zbog vijesti koju je podijelio samo s ekipom IN Magazina. Sa suprugom Rikardom u veselom je iščekivanju svojeg prvog djeteta.

Koliko se drastično život može promijeniti u samo nekoliko godina, najbolje zna Alan koji je svoj mir i sreću pronašao u duhovnosti. Taj je put ispričao kroz 14 pjesama svojeg prvog albuma duhovne glazbe. “Tesko je to objasniti, za mnoge ću biti čudak, ali totalno sam se promijenio. Posvetio sam život molitvi i duhovnoj zajednici, onima koji su u potrebi. Moja glazba našla je svoje mjesto”, rekao je Alan Hržica.

U toj je zajednici pronašao i suprugu Rikardu, a mladi bračni par očekuje prinovu. “Prinova je na putu i veoma smo sretni”, dodaje. Kaže, sad je napokon sve na svojem mjestu i nema te ponude koja bi ga vratila na staro. U istoj je zajednici mir pronašao i Marin Ivanović, poznatiji kao Stoka, koji je upravo dovršio svoj novi album. Uskoro počinje raditi na novim pjesmama s Neredom, a za veljaču priprema kazališnu monodramu o svojem putu iz tame u svjetlo. “Da im je netko prije deset godina rekao da ćemo se družiti upravo u crkvi, vjerojatno bi se nasmijao, ali život je prepun iznenađenja”, rekao je Marin Ivanović Stoka.

Od mikrofona će se jedno vrijeme odmarati Ivana Marić jer za dva mjeseca stiže obiteljsko pojačanje, a mama je spremna za sve izazove. “Iskustvo čini svoje, spremna sam. Ali ime još nisamo odabrali”, rekla je Ivana. Sve više ljudi okreće se duhovnom jer u materijalnom životu više ne pronalaze zadovoljstvo. Sudeći prema sreći ovih sugovornika, čini se kako su u vjeri itekako pronašli svoj dugoočekivani mir.

Advertisements

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

 

https://www.facebook.com/INmagazinNovaTV/videos/10160472305260361/

(Foto: Dnevnik.hr)

Izvor: TV Nova


Podijelite ovo s prijateljima!