.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Viđenje i proroštvo svetog Gabriela Urgebadzea (Gruzijeskog) (1929 – 1995) o posljednjim vremenima u doba Antikrista:

Sotona je postavio 666 zamki. Njegov pečat bit će izrađen ne samo nevidljivo već i vidljivo, na čelu i ruci. Ako se pečaćenje napravi silom, u Božjem će se pogledu to smatrati poput oskvrnuća djevice. Najteže iskušenje za kršćane bit će njihova rodbina koja je prihvatila pečat. Pečat neće utjecati ako je izrađen protiv nečije volje. Ali zamislite zamku koju je antikrist postavio majci koja je ostala s petero djece. Kako ih hraniti ako ona ne prihvati pečat?

Isprva će pečat biti ponuđen dobrovoljcima. Međutim, unutar ustoličenja Antikrista svi će biti prisiljeni prihvatiti pečat. Nepokornost će se smatrati izdajom. Ljudi će bježati u šume. Treba poduzeti mjere predostrožnosti da se kreću u skupinama od oko deset i petnaest, jer bi demoni mogli pokušati gurnuti samce sa litica.

Vjernici će biti zaštićeni Duhom Svetim. Što god da se dogodi, nikad ne gubite nadu. Pomozite jedan drugome. Bog će vam razbistriti misli i znat ćete kako reagirati. Onaj koji izdrži bit će spašen. Nijedan pravi vjernik neće osjetiti ni glad, ni žeđ. Vjernici neće “uvenuti” u vrijeme katastrofa. Gospodin će učiniti čuda za njih. Jedan list biljke bit će dovoljno hrane za mjesec dana. Čak će se i grumen zemlje pretvoriti u kruh čineći na njemu znak križa.

Advertisements

Uredio: Petar Salečić, izdavačka kuća Kyrios


Podijelite ovo s prijateljima!