.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Livno je spremno za doček Zlatka Dalića u svoje rodno Livno. Doček je planiran za danas 24.srpnja s početkom u 19 sati na gradskom stadionu “Zgona”. Kako poručuju iz organizacijskog odbora očekuje se preko 50 000 ljudi.

Ovih dana postavljene su zastave duž gradske zaobilaznice u Livnu, a diljem livanjske općine postavljeni su i plakati s porukama zahvale izborniku Zlatku.

UŽIVO IZ LIVNA

 

TAKOĐER PRIJENOS UŽIVO PREKO LAUDATO TV

U 19:00 sati ide izravni PRIJENOS: Doček Zlatka Dalića, Livno. Na livanjskom stadionu Zgona, bit će priređen veliki doček za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića. Livnjaci se za doček pripremaju užurbano, a na najvišoj zgradi u tom gradu već je osvanuo mural posvećen Daliću s porukom “Hvala Zlatko”. Kako poručuju organizatori, osim pjevača Mate Bulića, koji je potvrdio svoj dolazak, nastupit će i Marko Perković Thompson, Jole, Dražen Zečić, Miroslav Škoro, Dalmatino, te drugi gosti iznenađenja. Na Graničnom prijelazu Kamensko, Dalića će dočekati članovi Moto kluba “Vukovi” koji će ga dopratiti do Livna.

Advertisements

 


Podijelite ovo s prijateljima!