.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!


Još od puberteta sam imala problema s policističnim jajnicima i neredovitim ciklusima. Ulaskom u brak, kada smo suprug i ja poželjeli imati dijete znali smo da neće biti jednostavno ali smo se nadali da ćemo uspijeti.
U međuvremenu se pojavio i problem sa štitnjačom, koji je cijelu stvar dodatno otežavao. U osam mjeseci pokušavanja, uz propisanu terapiju specijalista do trudnoće nije dolazilo. Počeli smo gubiti nadu i razmišljati o posvojenju djeteta.

03. 08. 2017. suprug i ja odlazimo na duhovnu obnovu u župu Bilu (kod Livna) koju predvodi fra Ivo Pavić. Sa sobom sam ponijela nove propisane tablete na blagoslov. Prigodom molitve za zdravlje, fra Ivo je molilo i za neplodne bračne parove, istinski sam Gospodina zamolila za dijete.
Ne dugo (desetak dana iza toga) ostala sam trudna i to bez tableta. Ovim želim posvjedočit prisustvo Isusove milosti u našem životu i potvrditi njegovu istinsku ljubav prema svima nama.

U trenutcima u kojima smo se najmanje nadali bili smo nagrađeni. Hvala ti Isuse! Hvala dragom Bogu rodila sam 10.05.2018. malog zdravog Antu! Hvala Vam što dostojno prenosite Božju ljubav! Neka Vas Bog blagoslovi i da Vam snagu!

Danijela

Advertisements

Izvor: zupa-surkovac.com


Podijelite ovo s prijateljima!