.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Supruga protojereja iz Sankt Peterburga, Olga Ivanovna Beljajeva izvijestila je o sljedećem događaju u životu svog oca, sada pokojnog protojereja Ivana Beljajeva;

Otac Ivan je u svojoj duši bio vrlo drag i milosrdan prema siromašnima, ponizan i krotak srcem i doista je volio svog bližnjeg kao samoga sebe. Od malih nogu bolovao je od neizlječive bolesti – astme i angine pektoris. Napadi teške bolesti bili su toliko česti da mu je smrt prijetila svake minute. Na jedan od velikih blagdana otišao je u crkvu da služi Božansku Liturgiju.

Na putu od kuće do Božjeg hrama naišao je na ogorman kamen koji je stajao na putu. Približivši se, otac se osjećao loše i pao je u nesvijest na njega. Istog je trenutka ugledao ispred sebe Arkanđela Mihaela s vatrenim mačem i kopljem, koji mu je rekao: „Za tvoju ljubav prema Bogu i bližnjima, molio sam Svevišnjeg za darovanje (tvog) savršenog zdravlja.”
Istodobno je kopljem dodirnuo očevo rame i sve je u njemu bilo ispunjeno osjećajem života; u savršenom zdravlju ustao je i otišao služiti Božansku Liturgiju. Od tog dana do zrele starosti nije imao ni jedan simptom bolesti.

Otac Joakim: Pismo mladog vojnika majci o čudesnom događaju

Advertisements

https://www.facebook.com/watch/?v=2427214847542685

Uredio: Petar Salečić, izdavačka kuća Kyrios


Podijelite ovo s prijateljima!