.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

“Pazite na se da vam srca ne otežaju u proždrljivosti, pijanstvu i u životnim brigama, … Pa zato budite uvijek budni i molite se, da uzmognete umaći svemu tome,.. ” (Lk 21, 34-36). Koji je razlog da u jednim osobama živi Božji život i da su ispunjeni njegovim Duhom, a da su drugi prazni, nemaju volje za Boga, molitvu,..

O ovim i sličnim drugim životnim problemima govori fra Ante Vučković.

 

 

 

 

 

Čitanje iz Evandelja po Luki: 

Reče Isus: “I bit će znaci na suncu, mjesecu i zvijezdama, a na zemlji bezizlazna tjeskoba naroda zbog huke mora i valovlja. Izdisat će ljudi od straha i iščekivanja onoga što prijeti svijetu. Doista, sile će se nebeske poljuljati. Tada će ugledati Sina Čovječjega gdje dolazi u oblaku s velikom moći i slavom. Kad se sve to stane zbivati, uspravite se i podignite glave jer se približuje vaše otkupljenje”. “Pazite da vam srca ne otežaju u proždrljivosti, pijanstvu i u životnim brigama te vas iznenada ne zatekne onaj Dan jer će kao zamka nadoći na sve žitelje po svoj zemlji. Stoga budni budite i u svako doba molite da uzmognete umaći svemu tomu što se ima zbiti i stati pred Sina Čovječjega”.  (Lk 21,25-28.34-36) 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*