.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

.

Na području općine Livno točnije na jezeru Mandek / Val koji se nalazi uz prometnicu Livno- Tomislavgrad u selu Miši dogodila se velika tragedija. Nesretnim slučajem došlo je do utapanja dvojice braće iz Livna Antonijo 24 i Josip 18 za koje smo na našem portalu pokrenuli žarku molitvu.
Nakon nekog vremena su izvučeni iz vode i vozilima HMP DZ Livno prevezeni u Županijsku bolnicu u Livno, a potom i u SKB Mostar. Jučer u večernjim satima je jedan od braće (Antinio 24) preminuo dok je drugi (Josip 18) još uvijek životno ugrožen.

Molimo se za pokoj Antoniove duše, Pokoj vječni daruj mu Gospodine, Počivao u miru Božjemu.

Molimo također da se Bog po svojoj svetoj volji smiluje bratu Josipu koji je također u bolnici i životno je ugrožen. Gospodine, milosrdni Oče, pogledaj slugu svojega Josipa što u ovoj patnji pokušava pobijediti bolest koja mu je narušila zdravlje utapanjem, Daruj mu snažnu volju i svoj mir, da predano i s punim pouzdanjem u tvoje milosrđe, i vjerom u ozdravljenje, napokon pobijedi u ovoj bitki između života i smrti.
Oče naš…..
Marijo, Zdravlje bolesnih, moli za Josipa. Zdravo Marijo,…..

Molimo za roditelje, braću i sestre da im Bog podari snagu i pošalje svoga Duha tješitelja da ih osnaži i utješi u ovim teškim trenucima kroz koje prolaze.
Slava Ocu….

.


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*