.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Livno, u dogovoru s fra Ćirom Lovrićem, u subotu, 25. srpnja 2015. godine, u župi Bila kod Livna organizirali su duhovnu obnovu, koju je predvodio dr. sc. fra Ivo Pavić, župnik župe Presvetog Srca Isusova – Šurkovac.

 

zupa Bila

Na duhovnoj obnovi okupilo se mnoštvo vjernika, što iz livanjskoga kraja i okolnih mjesta, ali autobusima su dolazili vjernici iz udaljenih krajeva Bosne i Hercegovine, kao i susjedne Hrvatske. Ovaku posjećenost župnoj crkvi u Biloj nisu upamtili ni najstariji mještani.

Program duhovne obnove bio je ispunjen molitvom, pjesmom i nagovorom a sve je to bila priprava za sv. Misu koju je predslavio i propovijedao fra Ivo Pavić, uz koncelebraciju nekoliko svećenika. Tijekom duhovne obnove fra Ivu je pratio bend “Božji glas” iz župe Šurkovac.

Po završetku duhovne obnove fra Ćiro Lovrić zahvalio je fra Ivi i koordinatoru Mati Krolo na trudu oko organizacije, fratrima te svim vjernicima koji su toga dana došli u Bilu.

Advertisements

 

FOTO ALBUM

Foto: Petar Krešimir Vuković

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*