.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

zagovornička molitva 

 

Oče nebeski, molim Te u ime i po krvi Isusa Krista da oslobodiš od Sotonskog zavođenja, svoje stvorenje (ime osobe) koje neprijatelj želi odvojiti od Tebe. Molim Te, Gospodine Isuse, da staviš svoju trnovu krunu oko (ime) i privuci ga (je) svome Presvetom Srcu pod svoj plašt ljubavi. Marijo naša Majko, molimo tvoj zagovor i zaštitu kod tvoga Božanskog sina za njega (nju). Amen. 

 

 

MOLITVA ZA PRIJATELJA,  KOJI NE VJERUJU

 

Gospodine Isuse Kriste, u Tebe trebamo vjerovati ako želimo imati tvoj blagoslov u životu. Moji prijtelji često se smiju i podsmjehuju, kada o Tebi govorim. Oni rade, jedu, piju, spavaju, žive za ovaj svijet koji im je jako bitan. Ne znaju, da im Ti daješ snagu i život.

Iz dana u dan Ti im pokazuješ svoju ljubav. Često si ih sačuvao od nesretna slučaja, od smti, ali oni govore da imaju sreću ili to pripisuju svojim sposobnostima i vještini. Meni je žao što Te oni ne poznaju i tebi ne zahvaljuju. Daj mi hrabrosti, da Ti budem vjeran i da njima mogu govoriti o tebi, dok Te oni ne zavole. Molim te, po mojim molitvama otopi njihovo ledeno srce i u Tvoje Ime makni sve zapreke koje ih odvajaju od Tebe.

Majko Kristova, Ti si Majka naša. Pokaži da si Majka i ovih mojih prijatelja. Zagovaraj ih i vodi ih svome Božanskom Sinu, Moli da im se otvore duhovne oči i da upoznaju  Boga Oca, Boga Sina i Boga Duha Svetoga. 

 

 

 

Možda vas zanimaju i slične teme?

 

Kako izmoliti nečije obraćenje

 

 

 

 

Komentari

Komentari