.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijeli ovo s prijateljima!

 

Katoliča Karizmatska Obnova objavila je program za proslavu 50.-te obljetnice Katoličke Karizmatske Obnove sa Svetim Ocem u Rimu, od 31.5. – 4.6. 2017.god.
Prijave online su na ovome linku: http://www.ccrgoldenjubilee2017.org/registration.php?lang=en

Kada otvorite link ovo je redoslijed onoga što piše:

Prijave su otvorene

 
Prijave za Zlatni Jubilej KKO-a 2017. su otvorene. Trenutne prijave su omogućene samo na engleskom jeziku, ali uskoro će biti i na drugim jezicima. Možete se prijaviti ako kliknete na sljedeće: Register

 
Smještaj

 

Proslava Zlatnog Jubileja KKO-a 2017. nije u smještajnom kapacitetu. Znači, uobičajena prijava ne uključuje bilo kakav smještaj. U slučaju da vam je potrebna bilo kakva pomoć u svezi smještaja molimo vas da napišete da vam je potrebna naša pomoć na e-mail adresu: accommodation@ccrgoldenjubilee2017.org 

 

Pismo preporuke radi vize

 
Sudionici kojima je potrebna pozivnica radi vize, mogu staviti zahtjev tijekom prijave. Pismo možete dobiti poštom (40 Eura) ili mailom (10 eura), i ovo se plaća tijekom prijave. Pisma za vizu ćemo početi slati od veljače 2017. Za to pismo molimo vas pošaljite nam pismo preporuke od vašeg lokalnog Biskupa, i napišite detalje svoje putovnice u naš sustav, kako bi mogli početi proces rada za vašu vizu.

Kotacija za prijavu

 
Iako je potrebni budžet za ovaj događaj značajno velik, Kotacija za prijavu je određena da bude 30 Eura po osobi. Ova je odluka donesena na osnovu osobnog prijedloga Pape Franje da se stavi minimalna cijena kotacije za ovaj događaj kako bi se dala mogućnost mnogima da sudjeluju u samom događaju- Vjerujući kako je svaki sudionik podupiratelj ovog jedinstvenog Zlatnog Jubileja KKO-a te ima priliku biti velikodušan i dodati svoju osobnu donaciju tijekom online prijave.

 
PS: Kada kliknete na register otvorit će vam se jedan prozor u kojem trebate ponovo kliknuti na register i staviti za svakog sudionika ponaosob e-mail i lozinku. Onda će vam oni mailom poslati sve potrebne obrasce koje trebate ispuniti. Ako vam u kojem slučaju bude trebala bilo kakva pomoć slobodno mi se javite.

 

Jezici na koji će se koristiti su: engleski, španjolski, francuski, portugalski i talijanski (na ove jezike će biti osiguran prijevod). Za skupine jezika koji nisu na listi “svjetskih” jezika i spadaju u manje zastupljene jezike trebaju same skupine osigurati prijevod. Još se radni na tome po kojem sustavu će biti osiguran prijevod za manje zastupljene jezike.

 

 

 

Svima koji posjećujete našu stranicu želimo obilje Božjeg blagoslova!

 

Podijeli ovo s prijateljima!

Komentari

Komentari