Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4TALIJANSKI EGZORCIST: Postoji demon koji se bavi napadima na obitelj

 

Postoji demon koji se bavi napadima na obitelj, izjavio je egzorcist otac César Truqui, svećenik koji je sudjelovao na seminaru o egzorcizmu održanom u Rimu prošle godine, te upozorio da sve ono što šteti obitelji, uključujući i razvod, dolazi od vraga.

Govoreći za talijanski tjednik Tempi, svećenik je izjavio da se “demon koji se specijalizirao za napade na obitelj, također pojavljuje u priči o Tobiji, pod nazivom Asmodej“.

U starozavjetnoj knjizi, poznato je da je demon ubio sedam Sarinih muževa, te ga je Sv. Rafael okovao u pustinji. Taj demon “je prisutan” u mnogim egzorcizmima, potvrdio je otac Truqui.

Svećenik je podsjetio kako je nailazio na tog demona “u egzorcizmima, pomažući ocu Gabrielu Amorthu i vlč. Franciscu Bamonteu“. Devedesetogodišnji otac Amorth je poznati egzorcist u Rimu, koji je po nekim procjenama izvršio čak 70.000 egzorcizama.

“Sjećam se mladog para, vrlo složnog, koji se želio vjenčati; međutim, žena je morala proći egzorcizam kako bi bila oslobođena“, rekao je otac Truqi.

Tijekom egzorcizma “demon je bio bijesan i prijetio ocu Amorthu rekavši da mora spriječiti brak – inače će ubiti mladu ženu. Očito, to je bila prijetnja lažljivca, koja se ipak nije obistinila.“

Svećenik je dodao kako vrag također nastoji napadati obitelj kroz ideologije i načina života, kao i individualistički način razmišljanja i širenje razvoda.

Žene misle- “ako mi se moj muž više ne sviđa, najbolje bi bilo da se razvedemo“, ali “zaboravljaju na posljedice po djecu i društvo”, rekao je. “Taj mentalitet koji radi protiv obitelji zadovoljava vraga – on zna da je čovjek koji je sam, bez uporišta, nestabilan i s njim je lako manipulirati.”

Čak i danas, a ja imam više od 50 godina, sama pomisao da moj otac i majka vole jedno drugo zauvijek, daje mi utjehu i hrabrost. S druge strane, djeca razdvojenih roditelja su krhka i nestalna
– napominje otac Truqui.

U 2014. godini, papa Franjo je održao govor na susretu karizmatske obnove, u kojem je istaknuo da vrag želi uništiti obitelji, jer to je mjesto gdje Isus raste: usred ljubavi supružnika i života njihove djece.

On [Isus] raste u ljubavi supružnika; on raste u životima djece. I to je razlog zašto neprijatelj toliko napada obitelj. Đavao ne voli obitelj. On je želi uništi; On želi eliminirati tu ljubav
– upozorio je papa na rimskom Olimpijskom stadionu pred 52.000 ljudi.

Tog dana, Franjo je podsjetio:

Obitelji su male kućne Crkve. Supružnici su grešnici, poput ostalih, ali oni žele rasti u vjeri, kroz svoju plodnost, kroz svoju djecu i vjeru svoje djece.
I zato je tražio od Gospodina da “blagoslovi obitelj, kako bi ona bila jaka, u ovoj krizi u kojoj je đavao želi uništiti“.

Izvor: Quovadis Croatia

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 118 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2