Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4Postoje seksualni demoni koji muče čovjeka preko ovih grijeha

grijeh koji vodi prema paklu 

Mack Major iz izdavačke kuće Eden Decoded napisao je na Facebooku da ‘previše kršćanki gubi šansu za vječni život jer masturbiraju’.

Masturbiranje je direktni put do Sotone. To nije normalno mučeKršćanski pisac upozorava žene kako je masturbiranje direktan put do Sotone, piše Huffington Post. Prenosi Magazin.hr.


"Vibratori i ostale seksi igračke, koriste se tisućama godina u demonskim ritualima. To je jedan od glavnih načina na koje su poganska društva obožavala svoje demonske bogove. U tome nema ničeg normalnog i neka bude sram svakog kršćana koji tvrdi suprotno", napisao je Major.

U postu je objavljen i link na tekst objavljen na portalu Eden Decoded u kojem autor upozorava da sotona koristi seks kako bi "ojačao demonske entitete".

 

"Demoni će vas mučiti"

"Mnogi koji ovo čitaju imaju seksi igračke. Htjeli vi to prihvatiti ili ne, te igračke su poveznica između demonskog svijeta i vašeg života. Sve dok imate seksi igračke u kući, imate prolaz koji može omogućiti demonima, ne samo da po volji ulaze u vaš život, nego i da vas muče i uništavaju vam određene aspekte života koji imaju veze sa seksom i vašim vezama", upozorio je pisac.

 

Status koji je objavio na Fejsu je odlomak iz njegove knjige Diva, Goddess, Queen: Breaking The Power Of Soul Ties, Lust And Sexual Demons.

 

Seks općenito, a masturbacija osobito su zastupljene teme na Eden Decoded stranici. Tako se tu može pročitati još jedan zanimljiv odlomak iz knjige.

 

"Postoje i seksualni demoni. Opasnost masturbacije je u tome što se netko može bespovratno predati demonu seksa, koji se veže za vas kroz čin masturbacije. Kada se taj demon pojavi, teško ga je otjerati. Navodit će vas na masturbaciju, čak i kad vi to ne želite. Imat ćete potrebu da se igrate sa sobom i to tako snažnu da će vam samo orgazam pružiti privremeno olakšanje", piše u jednom odlomku knjige.

 

Međutim, medicinski stručnjaci ne vide ništa loše u masturbaciji. Čak smatraju i da je zdrava kako za muškarce, tako i za žene.

 

 

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 111 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2