Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

Nebesa odozgor rosite

Već se bliži vrijeme blago,..

animated-christmas-tree-decorations-image-0053

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4

Padaj s neba roso sveta

Zdravo budi MarijoMolitva za financijski blagoslov
Razne molitve

suncokret

 

Gospodine Isuse, dolazim Ti sa svojim brigama i financijskim poteškoćama. Prinosim ti svoje financijske probleme, male i velike. U ime Isusa neka svako sotonsko djelovanje bude prekinuto. Daj mi milost da dobra upotrebljavam na veću Slavu Božju. Uči me da upotrebljavam materijalna dobra po volji Božjoj. Pomozi mi da mogu dati Bogu i Cezaru. Uči me da rukujem s materijalnim dobrima koja su mi na raspolaganu s osjećajem pune odgovornosti.  

Blagoslovi me da mogu biti vjeran(a) u velikim i malim stvarima. Daj mi da shvatim da sam samo ja upravitelj od Tebe povjerenih mi dobara. Pouči me da upotrijebim povjerena mi dobra kako ti želiš.

 

Oprosti moje grijehe na materijalnom području. Oprosti sve moje grijehe rasipnosti, ne vraćanje dugova, visoke kamate, pravljenje visokog profita, crno tržište, nagomilavanje zalihe, ponositost materijalnim dobrima, uništavanje tuđih dobara, i neispravno mjerenje, porezno izbjegavanje i ne davanje milostinje. Izli svoju predragocjenu Krv na moje materijalna dobra i oslobodi me od svih problema. Hvala Ti Isuse. Aleluja!

 

 

Druga molitva kada smo u materijalnim poteškoćama

Čvrsto vjerujemo i u tvoje ruke stavljamo svoj život , našu obitelj i život ove naše zajednice sabrana u Tvoje Ime , kao i sve naše nakane i potrebe.. Evo dolazimo Ti sa svojim potrebama i nevoljama ovosvjetskim , materijalnim poteškoćama i molimo Te da nam posalješ znakove da prepoznamo kako da promjenimo sve ovo što možemo promjeniti.. i učinimo onako kako ti zeliš da učinimo.  

Bože i Oče naš, blagoslovi ovu virtualnu zajejednicu. Daj da Te svi skupa slavimo u danima radosti, da u tuzi u Tebi pronalazimo utjehu, a u potrebi osjetimo Tvoju pomoć. Prinosimo Ti sve svoje financijske probleme, male i velike, sve one koji žele promjeniti, prodati stan ili kucu, i sve beskućnike,koji traze novi smještaj. Molimo te ,daj im milost da svoja dobra materijalna upotrebljavaju na veću slavu Božju, i uvjek upotre po volji Božjoj

 Pomozi nam da uvijek tražimo Isusa u svemu. Isuse, izlij svoju predragocjenu Krv na ovo područje i oslobodi ih svih problema. Budi im blizu, da bi ti u zajedništvu , zahvaljivali i u svijetu svjedočili tvoju dobrotu. Po Kristu Gospodinu našemu. Hvala Ti, Isuse! Slavim Te, Isuse! Amen.

 

 

Molitva svetom Mateju apostolu za pomoć u financijskim nevoljama

 "Sveti Mateju, apostole Isusa Krista, usrdno te molimo, pomozi nam u našim nevoljama, pomozi nam podmiriti sve naše obaveze, platiti dugove i podmiriti sve naše svakodnevne potrebe. Mi znamo da nismo gospodari dobara koja nam je Bog dao i povjerio na upravljanje, nego samo upravitelji tih dobara, ali te usrdno molimo, da nam pomogneš sačuvati sve što posjedujemo, tako da nam to ne unište zli pakleni duhovi u svojem bijesnom jurišu i u svojem napadu. To te molimo po Gospodinu Našem, Isusu Kristu. Amen." Hvala ti Sveti Mateju!  Još izmoliti na tu nakanu: 1 Oče naš, 3 Zdravo Marijo i 1 Slava Ocu…

 

 

 

 

 

Možda vas još zanima ova tema?

 

SNAGA JE U BLAGOSLIVLJANJU

 

 

 

 

 

 

Došašće - Andvent

 Što je to Došašće (Advent)?

 

  Neka je svima sretno i blagoslovljeno ovo milosno vrijeme Došašća!

 

UŽIVO - Klanjanje

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 654 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2