Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4Tridesetodnevnica za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku u godini Milosrđa 2016.

Tridesetodnevnica za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku u godini Milosrđa 2016

 

Dragi prijatelji,
Obnova u Duhu Svetom prošle godine je pokrenula tridesetodnevnicu za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku uoči Dana domovinske zahvalnosti. U ovoj Godini Milosrđa ponovo vas pozivamo da nam se pridružite u sudjelovanju na 30 sv. Misa na tu nakanu (u nastavku dolje).


Tridesetodnevnica počinje u srijedu, 06.07.2016. i završava 04.08.2016.
Oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati na misi, mogu tih 30 dana moliti krunicu ili neku drugu pobožnost ili prikazati post na istu nakanu. Želja nam je da se zajedno, kao narod združimo u molitvi i prinesemo sve sv. mise, molitve, post, hodočašća, zavjete na zajedničku nakanu za hrvatski narod u Hrvatskoj i u cijelom svijetu i za našu domovinu Hrvatsku.

Budimo svjesni da je svaka molitva i misa izuzetno važna, i predragocjen prinos Bogu za sve nas, tako da vas potičemo da sudjelujete najviše što možete i na način na koji možete... I jedan Slava Ocu ili Očenaš kroz 30 dana je predragocjen.

U ovoj Godini Milosrđa i Oprosta, kroz ovu tridestodnevnicu, želimo i na poseban način moliti za sve pokojne branitelje i duše u čistilištu hrvatskog roda. Potičemo vas, stoga da svi koji imaju mogućnost i sudjeluju na misama u Katedrali ili na drugim mjestima gdje se može izmoliti potpuni oprost za pokojne, da ga namjene za jednu dušu u čistilištu iz hrvatskog roda, znanu ili neznanu ili za onu, koje se nema nitko spomenuti. Na taj način, nebeska i zemaljska Crkva će biti još više sjedinjene u molitvi.
S pouzdanjem u beskrajno Božje Milosrđe, molimo da se otvore nebeske brane i izliju nebeski slapovi Milosrđa na naš narod i našu domovinu Hrvatsku,

Obnova u Duhu Svetom, Molitvene zajednice

http://www.obnovauduhu.com/

facebook.com/pages/Obnova-u-Duhu-Svetom-Zg-Nadbiskupije

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Nakana za misu (izmoliti prije početka sv. Mise):

Oče, u ovoj Godini Milosrđa, prikazujemo Ti ovu misnu žrtvu (ili ovu molitvu) za naš hrvatski narod u domovini i u svijetu i za našu domovinu Hrvatsku. Molimo Te da se Tvoje neizmjerno Milosrđe izlije na sve nas i obnovi našu zemlju i naš narod.
Oče, molimo Te da se po Tvome Milosrđu koje nadilazi naš razum, ujedinimo kao narod, da nestanu sve podjeljenosti među nama i da budemo narod jedne misli, jednog srca u zajedništvu s Tobom. Neka uistinu svima bude znano da smo mi Tvoj narod, a Ti naš Bog i da nijedno oružje skovano protiv Tvoga naroda neće uspjeti, jer Ti si s nama i jer nas Ti vodiš.
Oče, s dubokim povjerenjem u Tvoje beskrajno Milosrđe, molimo Te da po Tvome Milosrđu procvjeta ova naša zemlja i naš hrvatski narod. Molimo Te za vođe po Tvome srcu u našem narodu, da nas vode i zastupaju u sili i snazi Tvoga Duha, na dobro našeg naroda i naše domovine Hrvatske.

Oče, uranjamo u Tvoje beskrajno Milosrđe i sve Hrvate koji ne žive na svojoj djedovini i koji su rasuti po svijetu, kojima je Hrvatska duboko u srcu, a sve one koji se trebaju vratiti, molimo Te, potakni da se vrate.
Oče, u ovoj Godini Milosrđa i Oprosta, u zajedništvu nebeske i zemaljske Crkve, prikazujemo Ti i one koji su otišli ispred nas - sve pokojne branitelje i duše u čistilištu hrvatskog roda.

Oče, uranjamo u Tvoje neizmjerno Milosrđe i sve one kojima je Hrvatska druga domovina, da žive u miru i blagoslovu sa hrvatskim narodom.
Marijo, Kraljice Hrvata, Majko Milosrđa i Majko naša, moli Milosrđe zajedno s nama za sve ove nakane i trajno budi naša zagovornica pred Prijestoljem Nebeskim. Tako neka bude.

Amen.


(Ovu molitvu nakane također možete moliti i prije bilo koje druge pobožnosti ili posta.)

 

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 493 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2