Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

Međugorske poruke

Gospine poruke

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Intervju s bikupom Franjom Komaricom

Put KrižaTridesetodnevnica za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku u godini Milosrđa 2016.

Tridesetodnevnica za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku u godini Milosrđa 2016

 

Dragi prijatelji,
Obnova u Duhu Svetom prošle godine je pokrenula tridesetodnevnicu za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku uoči Dana domovinske zahvalnosti. U ovoj Godini Milosrđa ponovo vas pozivamo da nam se pridružite u sudjelovanju na 30 sv. Misa na tu nakanu (u nastavku dolje).


Tridesetodnevnica počinje u srijedu, 06.07.2016. i završava 04.08.2016.
Oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati na misi, mogu tih 30 dana moliti krunicu ili neku drugu pobožnost ili prikazati post na istu nakanu. Želja nam je da se zajedno, kao narod združimo u molitvi i prinesemo sve sv. mise, molitve, post, hodočašća, zavjete na zajedničku nakanu za hrvatski narod u Hrvatskoj i u cijelom svijetu i za našu domovinu Hrvatsku.

Budimo svjesni da je svaka molitva i misa izuzetno važna, i predragocjen prinos Bogu za sve nas, tako da vas potičemo da sudjelujete najviše što možete i na način na koji možete... I jedan Slava Ocu ili Očenaš kroz 30 dana je predragocjen.

U ovoj Godini Milosrđa i Oprosta, kroz ovu tridestodnevnicu, želimo i na poseban način moliti za sve pokojne branitelje i duše u čistilištu hrvatskog roda. Potičemo vas, stoga da svi koji imaju mogućnost i sudjeluju na misama u Katedrali ili na drugim mjestima gdje se može izmoliti potpuni oprost za pokojne, da ga namjene za jednu dušu u čistilištu iz hrvatskog roda, znanu ili neznanu ili za onu, koje se nema nitko spomenuti. Na taj način, nebeska i zemaljska Crkva će biti još više sjedinjene u molitvi.
S pouzdanjem u beskrajno Božje Milosrđe, molimo da se otvore nebeske brane i izliju nebeski slapovi Milosrđa na naš narod i našu domovinu Hrvatsku,

Obnova u Duhu Svetom, Molitvene zajednice

http://www.obnovauduhu.com/

facebook.com/pages/Obnova-u-Duhu-Svetom-Zg-Nadbiskupije

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Nakana za misu (izmoliti prije početka sv. Mise):

Oče, u ovoj Godini Milosrđa, prikazujemo Ti ovu misnu žrtvu (ili ovu molitvu) za naš hrvatski narod u domovini i u svijetu i za našu domovinu Hrvatsku. Molimo Te da se Tvoje neizmjerno Milosrđe izlije na sve nas i obnovi našu zemlju i naš narod.
Oče, molimo Te da se po Tvome Milosrđu koje nadilazi naš razum, ujedinimo kao narod, da nestanu sve podjeljenosti među nama i da budemo narod jedne misli, jednog srca u zajedništvu s Tobom. Neka uistinu svima bude znano da smo mi Tvoj narod, a Ti naš Bog i da nijedno oružje skovano protiv Tvoga naroda neće uspjeti, jer Ti si s nama i jer nas Ti vodiš.
Oče, s dubokim povjerenjem u Tvoje beskrajno Milosrđe, molimo Te da po Tvome Milosrđu procvjeta ova naša zemlja i naš hrvatski narod. Molimo Te za vođe po Tvome srcu u našem narodu, da nas vode i zastupaju u sili i snazi Tvoga Duha, na dobro našeg naroda i naše domovine Hrvatske.

Oče, uranjamo u Tvoje beskrajno Milosrđe i sve Hrvate koji ne žive na svojoj djedovini i koji su rasuti po svijetu, kojima je Hrvatska duboko u srcu, a sve one koji se trebaju vratiti, molimo Te, potakni da se vrate.
Oče, u ovoj Godini Milosrđa i Oprosta, u zajedništvu nebeske i zemaljske Crkve, prikazujemo Ti i one koji su otišli ispred nas - sve pokojne branitelje i duše u čistilištu hrvatskog roda.

Oče, uranjamo u Tvoje neizmjerno Milosrđe i sve one kojima je Hrvatska druga domovina, da žive u miru i blagoslovu sa hrvatskim narodom.
Marijo, Kraljice Hrvata, Majko Milosrđa i Majko naša, moli Milosrđe zajedno s nama za sve ove nakane i trajno budi naša zagovornica pred Prijestoljem Nebeskim. Tako neka bude.

Amen.


(Ovu molitvu nakane također možete moliti i prije bilo koje druge pobožnosti ili posta.)

 

 

 

Molitva blagoslova

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Trenutno na stranici

We have 193 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2Nova Eva

upoznajmo sto cinimo

pitajte svecenika

banner euharistija 4

banner euharistija 4

 primjeri 2

Baner - Ime Isus

Bdijte i molite da ne padnete