Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4NAJAVA: SUSRET ZAJEDNIŠTVA I DUHOVNOG RASTA U MEĐUGORJU

Velika mi je radost najaviti nadolazeći susret zajednišva u Međugorju i našeg zajedničkog duhovnog rasta u Gospodinu te još snažnijeg poslanja kojeg ćemo primiti.

Opširnije
 
PAPA FRANJO VODITELJIMA MOLITVENIH ZAJEDNICA OBNOVE U DUHU SVETOM:BUDITE MISIONARI I SVJEDOCI

Papa je Franjo želio da 41. konferencija voditelja obnove u Duhu, koja je započela 7. prosinca u Riminiju i koja je trajala do 10. prosinca, pomogne da postanu više svjesni zajedničke odgovornosti i da budu misionari i svjedoci koje je okupilo djelovanje Duha Svetoga, u slušanju nauka apostola, u bratskom zajedništvu, u tradiciji kruha i molitve, te ih je pozvao da dijele u svijetu s braćom iskustvo ljubavi Božje.

Opširnije
 
NAJAVA: Tečaj obuke za zastupničku molitvu u Fuldi, Njemačka

Svi koji su uključeni ili su zainteresirani za zastupničku molitvu, a dio su Katoličke Karizmatske Obnove mogu se prijaviti na Tečaj Zastupničke molitve koji će se održati početkom listopada iduće godine (2018.) u Fuldi, Njemačka.

Opširnije
 
INICIJATIVNI SUSRET ZA OSNIVANJE NACIONALNE KOORDINACIJE KKODS BOSNE I HERCEGOVINE

U Livnu, u Kući Djeteta Isusa, 25. studenog 2017. godine dogodilo se zajedništvo otvorena srca, okupili su se predstavnici i duhovnici karizmatskih molitvenih zajednica Bosne i Hercegovine  od Orašja do Sovića.

Opširnije
 
VIDEO: Susret zajedničke formacije članova „Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetom” Hrvatske i Bosne i Hercegovine u Kninu

Oko tisuću osoba je u subotu 21. listopada 2017. sudjelovalo na susretu zajedničke formacije članova „Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetom” Hrvatske i Bosne i hercegovine u Kninu. Na susretu su govorili Christof Hemberger, đakon i dopredsjednik ICCRS-a i fra Ante Vučković. Donosimo vam najvažnije poruke sa susreta.

Opširnije
 
NAJAVA: Susret voditelja i duhovnika molitvenih zajednica Katoličke karizmatske obnove iz BiH

U subotu 25.11.2017. godine u Kući Djeteta Isusa u Livnu s početkom u 10 sati, odžat će se susret voditelja i duhovnika molitvenih zajednica iz Bosne i Hercegovine. Ovaj susret je zamišljen kao početak povezivanja karizmatskih molitvenih zajednica Bosne i Hercegovine u koordiniran rad.

Opširnije
 
ICCRIS voditeljima i zajednicama Katoličke karizmatske obnove

Poštovani voditelji zajednica/skupina i svi u Katoličkoj Karizmatskoj Obnovi u BiH, hvaljen Isus i Marija!
Šaljemo vam informacije koje smo dobili od ICCRS-a:

Opširnije
 
Susret zajedničke članova Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetome Hrvatske u Kninu

Susret zajedničke formacije članova Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetome Hrvatske s molitveno slavljeničkim programom ispred Crkve GOSPE VELIKOG HRVATSKOG KRSNOG ZAVJETA U KNINU 21. listopad 2017. - (subota)

Nakana: MOLITVA ZA DOMOVINU I OBITELJI

Opširnije
 
Zašto mnogi ne vole katoličke karizmatike?

Kako se pokret Obnove u Duhu pojavio, tako ne prestaju napadi i mržnja na sve one koji se služe karizmama. Katoličke karizmatike najviše se optužuje da su - protestantskog podrijetla, međutim istina je drugačija....

Opširnije
 
U Međugorju je održan treći godišnji susret molitvenih zajednica i proslava 50 godina Katoličke karizmatske obnove

U Međugorju je održan treći godišnji susret zajednica, grupa, domova molitva, udruga i inicijativa povezanih u koordinaciju Obnove u Duhu Svetome (ODS) u trajanju od 19. do 23. travnja 2017. godine. Sudjelovalo je više od 100 karizmatskih zajednica iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine, Austrije, Njemačke, Slovenije i Italije, što je gotovo dvostruko više od prvog susreta.

Opširnije
 
U programu Radiopostaje „Mir” Međugorje govorili Lordan Ljubenkov i Damir Zukan, nacionalni koordinatori Obnove u Duhu Svetom.

U Međugorju je od 19. do 23. travnja održan susret zajednica, skupina, domova molitve, i udruga povezanih u koordinaciju Obnove u Duhu Svetome Hrvatske, uz sudjelovanje zajednica Bosne i Hercegovine. Proslava je to 50 godina katoličke karizmatske obnove u Hrvatskoj i svijetu. O susretu su u programu Radiopostaje „Mir” Međugorje govorili Lordan Ljubenkov i Damir Zukan, nacionalni koordinatori Obnove u Duhu Svetom.

Opširnije
 
Iskustva s Trećeg susreta zajednica Obnove u Duhu Svetome

Gostujući u programu Radiopostaje „Mir” Međugorje, jedna je međugorska hodočasnica iznijela svoje iskustvo o susretu molitvenih zajednica koji je održan u Međugorju od 19. do 23. travnja.

Opširnije
 
U svetištu Majke Božje Bistričke osnovana nacionalna koordinacija katoličkih karizmatskih zajednica

U Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke održan je Susret vodstva karizmatskih zajednica Hrvatske i Bosne i Hercegovine povezanih u koordinaciju Obnove u Duhu u Svetom. 

Opširnije
 
Pater Marko Glogović: Karizmatici i neokatekumeni u Crkvi imaju najbolju moguću pouku za grešnike

Poznati pavlinski redovnik i duhovnik apostolata za život pater Marko Glogović, objavio je novu knjigu pod nazivom “Grešnicima ulaz dopušten”. Razgovor s pater Markom objavljnen na stranici Kristofora. U tom razgovoru pater Marko se dotako karizmatika i karizmatskih seminara (duhovnih obnova) i kaže sljedeće:

Opširnije
 
Tridesetodnevnica za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku u godini Milosrđa 2016.

Tridesetodnevnica za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku u godini Milosrđa 2016Obnova u Duhu Svetom poziva na "Tridesetodnevnicu za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku" u godini Milosrđa 2016. od srijede 06.07.2016. do 04.08.2016.

Opširnije
 
Vatikan poručio biskupima i karizmatskim pokretima u dokumentu Iuvenescit Ecclesia

I hijerarhijski i karizmatski darovi su bitni u životu Crkve – središnja je tvrdnja pisma Zbor za nauk vjere Iuvenescit Ecclesia (Crkva se pomlađuje). Dokument su potpisali kardinal Gerhard Ludwig Müller, pročelnik, i nadbiskup Luis Ladaria, tajnik spomenute kongregacije. Tekst je upućen katoličkim biskupima i tematizira odnos hijerarhijskih i karizmatskih darova u životu i poslanju Crkve. U hijerarhijske spadaju oni koje udjeljuje sakrament svetoga reda, dok su karizmatski one koje Duh Sveti slobodno dijeli. Objavu ovoga pisma – s nadnevkom 15. svibnja 2016., na svetkovinu Duhova – naredio je papa Franjo 14. ožujka, tijekom audijencije s kardinalom Müllerom.

Opširnije
 
U Medugorju održan drugi susret zajednica Obnove u Duhu Svetom

U Međugorju održan drugi susret zajednica Obnove u Duhu SvetomDrugi susret zajednica povezanih u koordinaciju Obnova u Duhu Svetom iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, okupio je više od 1200 sudionika iz 62 molitvene zajednice, održan je u ozračju zajedništva, molitve, pouke i slavljenja proteklog vikenda u Međugorju, od 1. do 3. travnja. Geslo susreta "PO MILOSRĐU SVOME - PREOBRAZI NAS GOSPODINE!"

Opširnije
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 417 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2