Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

Međugorske poruke

Gospine poruke

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

RADUJMO SE KRŠĆANI

 

 

 

Intervju s bikupom Franjom KomaricomBlagoslovljena voda pomaže

Švicarski je bračni par bio pozvan u svadbu. Neposredno prije odlaska muž je odjednom zajecao: – Oh, toliko me bole bubrezi, ne možemo ići u svadbu. Jedva ovo podnosim, moram brzo u bolnicu. Supruga se sjetila da u kući ima egzorcizirane, blagoslovljene vode te mu odvrati:

Opširnije,..
 
MOĆ MOLITVE

Htjela bih podijeliti sa svima koji čitaju ovu stranicu svoje svjedočanstvo o tome koliko je Gospodin milosrdan i kako odgovara na naše molitve. Ovaj bih članak mogla nasloviti kao MOĆ MOLITVE jer govori upravo o tome. Želja mi je da vam ono još više učvrsti vjeru i da vas potakne na molitvu. Možda ste doživjeli nešto slično, pa u njemu pronađete sebe…

Opširnije
 
Svjedočanstvo Francesca Vaiasusa: Moj put od opsjednuća do oslobođenja

Svjedočanstvo Francesca Vaiasusa pred desetcima tisuća mladih na Mladifestu u Međugorju slušano je s velikom pažnjom i uzdahom. Ni slutio nie do 31. godine života da je opsjednut. Vaiasusa svjedoči kako su prve naznake problema došle s odbojnošću prema svetome, čemu nije pridavao veliku pažnju. Čut ćete kako je došlo do opsjednuća i kako se oslobodio 27 legija demona, kako moliti i koja je molitva najbolja u takvom stanju opsjednute osobe. 

Opširnije
 
Svjedočanstvo života svećenika o.Ćirila Ćuša

  Ovdje možete čuti potresno svjedočanstvo života, svećenika o. Ćirila Ćuša koje je izrekao pred mladima na Mladifestu u Međugorju 2016. godine.

Otac Ćiril ispričao je svoju potresnu životnu priču koja nikoga ne ostavila ravnodušnim. Kazao je kako je oduvijek htio imati veliku obitelj, oženiti se, imati djecu ali je danas sretan kao svećenik. Nije znao moliti ništa osim Očenaša, bio je ljut na Boga i smatrao je da ništa ne vrijedi... Poslušajte

Opširnije
 
Video: Francesco Vaiasuso: Bio sam opsjednut s 27 legija demona

Sve do 31. godine svojega života Francesco Vaiasuso nije ni slutio da je opsjednut; sve do susreta s ocem Matteom La Gruom, po čijoj se molitvi pokazalo da njegovo tijelo muči sam Sotona i k tome dvadeset i sedam legija demona koji su mu od najranije dobi mučili tijelo, razum i dušu. Od toga trenutka započela je svakodnevna bitka za oslobođenje od zlih duhova koji su neopazice učinili njegov život nepodnošljivim, uništavajući malo-pomalo njega, njegov brak i sve njegove odnose.

Opširnije
 
Svjedočanstvo majke kojoj je život postao noćna mora

ISMIJAVALA SAM SE S BOGOM I VJENICIMA DOK MI SE DJECA NISU RAZBOLJELA A DOKTORI OSTALI BESPOMOĆNI

Zovem se Kristina. Imam uskoro 43 godine. Nikad nisam bila pobožna, iako sam primila sve sakramente, Boga sam doživljavala kao neki mit. Ismijavala sam se s Bogom, a sve vjernike sam smatrala nekim jadnim, zaluđenim ljudima. Živjela sam tako u nevjeri, čudeći se zašto mi ništa ne ide od ruke. Uvijek sam, što god radila, osjećala neku prazninu i besmislenost. Odjednom su mi se djeca razboljela, a doktori ostali bespomoćni, ogromnoj hrpi svojih grijeha nadodala sam i onaj traženja pomoći kod "alternativaca". Jedino što sam od njih "dobila" je sve jači osjećaj bespomoćnosti, straha i depresije. Život mi je postao noćna mora.

Opširnije
 
Svjedočanstvo jednog svećenika: Zloduh me je tako napao da sam pomislio kako umirem

svećenika napao zloduh'Evo, nadam se i vjerujem da će ovo svjedočanstvo bar malo promijeniti mišljenje u glavama onih koji su do sad smatrali da je zloduh samo stvar fantazije.'

Opširnije
 
Svjedočanstvo Rajka Bundala

Poslušajte jednu životnu priču čovjeka kojega je Bog promjenio. Prije nekoliko godina na Radio postaji Mir Međugorje, u emisiji Agape bio je gost, glumac Kazališta maldih iz Zagreba, g.Rajko Bundalo. Ovdje možete poslušati svjedočanstvo kako se obratio. On je bio pravoslavac, a danas je katolik, bio je komunist a danas je istaknuti vjernik laik. Čovjek koji drži seminare, predavanja, svjedočanstva, govori za Krista i za crkvu. Između ostalog možete čuti o čudesnom ozdravljenju njegove žene, o drugim ozdravljenjima koja su se događala po molitvi. Zatim, koliko grijeh naših predaka, otaca utječe na čistoću i svetost našeg života, naše obitelji. On je otac šestero djece, poslušajte njegovo svjedočanstvo i bit ćete Duhom ispunjeni.

Opširnije
 
Svjedočanstvo jednog čovjeka koji se nije ispovjedio 15 godina

Zadnji put sam se ispovjedio prije 15 godina. Nakon smrti bake i oca počeo sam za njih moliti ali kao da moja molitva nije dopirala k Bogu jer sam bio prljav i ogrezao u grijehu. Odlučio sam moram se ispovjediti da moje molitve mogu doći do Boga. Ali onda su u glavu dolazila mnoga pitanja. U meni se budio strah kako sad stati pred svećenika? Koju crkvu u gradu izabrati? Kojem svećeniku otići? Bilo me strašno sram i strah! Ali nastavio sam moliti i moliti,...

Opširnije
 
Svjedočanstvo majke i molba za daljnu potporu u molitvama

Majka i djete 310

Odlučila sam se napisati jedno svjedočonatvo i zahvaliti svima koji su molili za mog sina.  Ponovo vas molim da i dalje nastavite moliti za mog devetogodišnjeg sina Jakova. Evo šta se sve dogodilo u kratkom vremnskom razdoblju dok se molilo za moga sina...

Opširnije
 
Janja Todorović: ‘Naučila sam kako prepoznati laž od istine, istinsku duhovnost od lažne duhovnosti, istinskog Boga od lažnoga boga’

  

janja todorevic - inervju 310‘Ako čovjek ne nahrani svoj duh na izvorima riječi evanđeoske, pit će iz mutnih bara okultizma’

Meni su kroz glavu protutnjali svi -izmi: gnosticizam, paganizam, okultizam, hinduizam, itd… Znanje mi je bilo najvažnije, glad za novim saznanjima, umnim dostignućima… Astrologija je bila sublimacija svega toga, prihvatljiva za javni rad, jer, ona samu sebe definira kao kraljicu okultnih nauka.

Opširnije
 
"Kao dijete su me žrtvovali sotoni, bio sam opsjednut"

opsjednut

Talijan Francesco Vaiasusa donosi svoje dramatično svjedočanstvo o opsjednuću vragom u knjizi koja ovih dana izlazi na hrvatskom jeziku

Na temu opsjednuća zlim duhovima postoji brojna literatura u kršćanskom svijetu, kao i velik broj knjiga koje su pisali sami egzorcisti, s njihovim autentičnim svjedočanstvima. No vrlo je rijetko da netko tko je doživio i prošao opsjednuće (dakako i oslobođenje) svjedoči o svome iskustvu u knjizi, kakvu je hrvatskoj javnosti priredio splitski Verbum. Naime, u Verbumovoj biblioteci "Svjedočanstva" sljedećeg tjedna izlazi knjiga "Moje opsjednuće – kako sam se oslobodio 27 legija demona" Talijana Francesca Vaiasusa, u suautorstvu novinara Paola Rodarija.

Opširnije
 
Svedočenje Darija i Vesne Kordić

Poslušajte svjedočenje Dario i Venera Kordić, koje su dali u Remetama pred brojnim vjernicima. ”Bog je imao plan”, rekao je Dario a dio toga plana je i da sa suprugom svjedoči po crkvama o tome kako su iskusili Božju ljubav.

Opširnije
 
Kako đavao kroz bludništvo zavarava predastavljajući se kao ljubav da bi ukrao svetost i dostojanstvo

mladic i djevojka 3Hvaljen Isus i Marija! Zovem se Boris, imam 24 godine i želio bih s vama podijeliti svoje loše životno iskustvo koje je ostavilo velike rane na srcu moje tadašnje djevojke, i velike rane na našim dušama kao posljedice grijeha.

Opširnije
 
Supružnici Vlatka i Duško Vukoja: Naš život je uvijek vezan za Međugorje“

vlatka i draskoBračni drugovi Vlatka i Duško Vukoja iz Livna žive u Zugu (Švicarska).

U braku su 32 godine, roditelji su četvero djece. Prvi puta sudjeluju na seminaru za bračne parove u Međugorju koji se održava od 12. do 15. srpnja.

Opširnije
 
Molila sam se sv. Josipu za muža i njegov zagovor mi je pomogao, zamislite zove se Josip

marija i josip berićNJEZINA MOLITVA JE USLIŠENA! ‘Bila sam konkretna, molila sam se sv. Josipu za muža i dao mi ga je, zamislite zove se Josip’. Ovim svjedočanstvom želim poručiti svim mladim ljudima da svoju potragu za mužem prepuste Bogu jer jedino će tako pronaći istinsku ljubav u braku.

Opširnije
 
Dario Šimić: 'Na prvom mjestu je Bog pa onda nogomet'

Dario Simic svjedoci 250x180Bivši nogometaš kaže i kako mu je nogomet vrlo važan, no da ima i važnijih stvari u životu. 'Prvo je Bog pa onda nogomet', kaže Dario koji i svoju djecu odgaja u duhu vjere učeći ih da su Božja djeca. Čovjeku badava sve, i slava i bogatstvo, ako čovjek nije sretan i ispunjen. Bez vjere čovjek ne može biti do kraja ispunjen', rekao je Šimić. Dario Šimić često dolazi u Međugorje i ne krije da je veliki štovatelj, a duhovne vježbe sv. Ignacija su mu pomogle da produbi svoju vjeru.

Opširnije...
 
Čudotvorno izlječenje u Međugorju

medjugorje usksnuli isus2DJEVOJCI SU OČI IZLIJEČILE SUZE S KIPA USKRSLOG ISUSA U MEĐUGORJU

O čudotvornom izlječenju svjedočila je i majka 16-godišnje djevojke koja se rodila s trajnim oštećenjem vida, a prije četiri godine doživjela je čudotvorno izlječenje upravo u Međugorju.

Opširnije
 
Janja Todorović: "Blagoslovljen dan u koji se izbavih od zablude lažljive nauke demonske, što se zove astrologijom

janja todorević

Janja Todorović, poznata astrologinja Balkana: "Blagosloven dan u koji se izbavih od zablude lažljive nauke demonske, što se zove astrologijom - kraljicom okultnih nauka!"

Ove redove pišem iz dva razloga: prvi je - potreba da svojom svjedočanstvom pomognem zavedenim dušama koje rade posao astrologa, i onima koji traže njihove usluge, jer obje strane čine veliki grijeh. A ljude koji znaju kom gospodaru služe, i to čine svjesno, žalim kao duhovno mrtve, iako tjelesno žive. Mada, za sve, pa i za njih nade uvijek ima, jer, nikad nije kasno pokajati se i - preobraziti!

Opširnije...
 
Bog me oslobodio duha bludnosti koji je me tlačio 13 godina

svjedočantvo ivan1

Zovem se Ivan i htio bih s vama podijeliti svoje svjedočanstvo. Želim reći svima da sam oslobođen, Bog me oslobodio od duha bludnosti koji me poticao na grijeh i robovao sam mu 13 godina.

Opširnije
 
Je li klađenje grijeh?

klađenjeMoje ropstvo zvalo se kladionica, jako đavolje oružje koje u današnje vrijeme uništava mnoge ljude i njihove obitelji. Sve započinje zabavom, pogađanjem sportskih rezultata, uz mogućnost novčanog dobitka. Normalno, kako je đavao dobro pripremio teren, vrlo brzo se događa dobitak koji se naziva „početnička sreća“, koja se nažalost i meni dogodila, riječi su jednog mladića koji svojim svjedočanstvom želi pomoći svima koji su upali u ropstvo igrara na sreću.

Opširnije
 
Igrao je nogomet u Hajduku, a sada vodi molitvenu zajednicu i nogometašima pomaže upoznati Boga

goran granicAko si učenik Isusa, za tebe je plaćena najveća cijena – ona Krvi Isusove koja daleko prelazi sve milijune eura plaćene za tvoj honorar. U Božjim očima si vrijedan, a sportska pobjeda niti povećava niti niti umanjuje tu vrijednost, kaže Granić

Opširnije
 
Od poznatog fotografa do svećeničkih zavjeta

elvir 5Elvir Tabaković imao je posao iz snova, veliko društvo, proputovao je pola svijeta, a u slobodno se vrijeme bavio ekstremnim sportovima. No, onda je spoznao Boga i postao kandidat za redovnika. 

Sva ta putovanja na kojima sam bio sama su po sebi bila uzaludna i jalova, ali Bog je sve okrenuo na dobro i sada mogu zahvaljujući njima dati snažno svjedočanstvo za Krista, kaže Elvir

Opširnije,..
 
JIM CAVIEZEL: Međugorje je promijenilo moj život

JIM CAVIEZEL 1Nikada ne bih skupio hrabrosti igrati Isusa u filmu „Pasija“ da nije bilo Međugorja, gdje sam se naučio istinski moliti

Prenosimo razgovor koji je američki glumac Jim Caviezel, poznat prije svega po tome što je glumio Isusa Krista u filmu Mel Gibsona “Pasija”, dao za austrijski časopis „Oase des Friedens“. U njemu glumac progovara o dubokom duhovnom iskustvu kroz koje je prolazio tijekom snimanja filma, te opisuje kako je Međugorje imalo važnu ulogu na njegovom životnom putu. Hrvatski prijevod originalno je objavljen u međugorskom časopisu Glasnik mira.

Opširnije...
 
Čudo u Međugorju: Gospa me ozdravila, sad ponovo hodam

ozdravljenje u međugorjuTalijan Andrea De Luca (21) je na brdu ukazanja osjetio toplinu. Liječnik je kasnije utvrdio da je riječ o neobjašnjivom ozdravljenju, nije bilo ni traga propadanju kuka

U rujnu 2009. godine prvi put s roditeljima sam bio u Međugorju. Jednu večer sam išao na Brdo ukazanja i ondje sam vidio neke ljude koji su bili opsjednuti, govori Andrea De Luca (21) iz talijanskog mjesta Castellammare Di Stabia.
Priznaje kako do tada to nikada nije vidio ni znao da uopće postoji.

Opširnije...
 
Svjedočanstvo Ivana Dominika; "Bio sam okovan porocima, a sada se spremam postati svećenik".

Ivan Dominik IličićSvjedočanstvo osobe koja je govorila protiv Crkve, živjela brzim i rastrošnim životom koji je bio okovan porocima, a sada se sprema postati svećenik. Ivan Dominik Iličić je mladi bogoslov iz Vinkovaca, koji je nakon ispovijedi u Međugorju doživio čudesnu milost kada se je zavapio Bogu da ga obrati. U svojem svjedočanstvu otvoreno govori o svojem neispunjenom studentskom životu koji je obilovao grijesima, dok još nije zaobilovala Božja milost i dok još Bog Ivanu Dominiku nije uputio Svoj poziv.

Opširnije
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2

Gledaj On te gleda

Molitva blagoslova

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Trenutno na stranici

We have 299 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2Nova Eva

upoznajmo sto cinimo

pitajte svecenika

banner euharistija 4

banner euharistija 4

 primjeri 2

Baner - Ime Isus

Bdijte i molite da ne padnete