Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

Međugorske poruke

Gospine poruke

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Intervju s bikupom Franjom Komaricom

Put KrižaMolitveni proces za osobađanje

 oslobođenje 2

Ako postoje neispovjeđeni teški grijesi, svakako ih ispovjedite prije ove molitve. 

 

Korisno je kod znaka križa [†] prekrižiti se blagoslovljenom vodom. Preporučujemo ovu molitvu moliti barem mjesec dana. Ovo je molitveni proces za osobno oslobođenje i molitve za zatvaranje vrata grijesima predaka.

 

 

MOLITVENI PROCES ZA OSOBNO OSLOBOĐENJE

(Pripremio Centar Sv. Patra Pija za savjetovanje i oslobođenje)

NAPOMENA: ako postoje neispovjeđeni teški grijesi, svakako ih ispovjedite prije ove molitve.

Korisno je kod znaka križa [] prekrižiti se blagoslovljenom vodom. Preporučujemo ovu molitvu moliti barem mjesec dana.

 

 

 DOVOĐENJE U KRISTOVU PRISUTNOST

Zatvaranje vrata grijesima predaka

[Usp. Rim 6,4; Gal 2,20. 3,13; Ef 1,1-7. 2,5-6. 19-20; Kol 1,13; Mt 23,29-32;
Lk 11,47-51; Izl 34,7; Br 14,18; Pnz 5,9; Job 1,1-22; Heb 7,7-1. KKC 1002 sl.]

U ime Oca i Sina † i Duha Svetoga. Amen.

Dragi Bože, milosrdni Oče, dolazim ti kao tvoje ljubljeno dijete. Sretan sam što sam otkupljen dragocje-nom Krvlju tvoga ljubljenoga Sina, Gospodina našega Isusa Krista i što si nam poslao svoga Svetoga Duha.

Sada odbacujem od sebe sve svoje grijehe, grijehe mojih predaka i članova obitelji, i sve ono što je povrijedilo tvoju ljubav i dobrotu.

Bog nas izbavi iz vlasti tame i prenese u kraljevstvo Sina, ljubavi svoje (Kol 1,13).

Evo dao sam vam vlast da gazite po zmijama i štipavcima i po svoj sili neprijateljevoj i ništa vam neće naškoditi (Lk 10,19).

Hvala ti, Oče nebeski, što si me oslobodio od vlasti tame i prenio u kraljevstvo svoga ljubljenoga Sina. Hvala ti što si nam dao vlast nad zlima. Stoga, u Ime Isusovo poništavam sva prokletstva, čaranja, uroke, magiju i sva demonska djelovanja, ako su prenesena na mene nasljeđem mojih predaka, ili preko drugih članova obitelji, ili na bilo koji način.

Krštenjem smo dakle zajedno s njime ukopani u smrt da kao što Krist slavom Očevom bî uskrišen od mrtvih, i mi tako hodimo u novosti života. (Rim 6,4)

Budući da sam po Krštenju postao ljubljeno dijete Božje i ušao u novost života, po Duhu Svetom poništavam sva prokletstva, čaranja, uroke, magiju i bilo koje zlo ako je došlo na mene.  Krist nas otkupi od prokletstva Zakona, postavši za nas prokletstvom. (Gal 3,13) 

U zajedništvu sa svima Svetima, objavljujem Sotoni i svim njegovim slugama: Isus Krist je postao prokletstvom za mene, dok je bio raspet na Križu, da bi mene oslobodio od svakoga prokletstva! S Kristom sam razapet. Živim, ali ne više ja, nego živi u meni Krist. (Gal 2,19-20) 

Bog, bogat milosrđem, zbog velike ljubavi kojom nas uzljubi, nas koji bijasmo mrtvi zbog prijestupâ, oživi zajedno s Kristom, te nas zajedno s njim uskrisi i posadi na nebesima u Kristu Isusu. (Ef 2,5-6)

Kao onaj koji je raspet i uskrsnuo s Isusom Kristom i sada sjedi s njim na nebeskom prijestolju, odbacujem sva Sotonina prava po kojima bi mogao tražiti vlasništvo nad mojim životom. Izjavljujem da potpuno i neopozivo pripadam Gospodinu Isusu Kristu. Amen.

 

Oče, Sveti, molim te da zapovjediš svakom zloduhu iz moga roda i neprijatelju Gospodina Isusa Krista, ako se nalazi u meni ili u mojoj blizini, da me odmah napusti i ode tamo kamo Gospodin Isus Krist naređuje takvim zlim duhovima da odu.

Po zaslugama tvoga Sina, Isusa Krista i po zagovoru Blažene Djevice Marije i svih Svetih: ispuni me svojim Svetim Duhom! Predajem ti svoju dušu i tijelo, kao oruđe pravde za žrtvu živu i svetu, da te mogu proslaviti cijelim svojim životom. Neka moje tijelo bude dostojni hram Duha Svetoga!

To te molim u Ime Gospodina Isusa Krista, po zagovoru BlaženeDjevice Marije, Sv. Mihaela Arkanđela, Sv. Josipa, Sv. Ivana Krstitelja, Sv. apostola Petra i Pavla, Sv. Bazilija, Sv. Benedikta, Sv. Brune, Sv. Franje Asiškoga, Sv. Ignacija Lojolskog, Sv. Patra Pija, Sv. Ivana Pavla II., mog Anđela čuvara, mog nebeskog Zaštitnika... i Svih Svetih i Anđela nebeskih. Po Kristu Gospodinu našem. Amen. 

 

Ovaj tekst je izvadak iz knjige "Pomozite sami sebi pa će vam i Bog pomoći". Dopuštenje izdavača za prenošenje teksta iz knjige je ekskluzivno i vrijedi isključivo za portal www.rastimougospodinu.com

 

 

 

Molitva blagoslova

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Trenutno na stranici

We have 365 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2Nova Eva

upoznajmo sto cinimo

pitajte svecenika

banner euharistija 4

banner euharistija 4

 primjeri 2

Baner - Ime Isus

Bdijte i molite da ne padnete