Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

Međugorske poruke

Gospine poruke

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Intervju s bikupom Franjom Komaricom

Put KrižaPoništavanje sotonskih posveta i saveza

Isus lazarSnagom Imena Isusova i svoga krsnog dostojanstva djeteta Božjeg, odričem se bilo kakve osobne posvete Sotoni, ili tuđe posvete moga imena Sotoni. Proglašavam da je moje ime upisano u Jaganjčevu Knjigu Života.

Odričem se bilo kakvog čina ili ceremonije u kojoj sam mogao biti predan Sotoni. Odričem se svih sotonskih posveta, ugovora, saveza ili predanja Sotoni, bilo da sam ih osobno učinio/la, ili su mi drugi učinili. Proglašavam da sam Kristov zaručnik/ca i sudionik Novog Saveza na Križu, zapečaćenog Njegovom predragocjenom Krvlju.

 

U Isusovo Ime odričem se i odbacujem od sebe sve sotonske posvete i prokletstva, bilo da sam ih osobno učinio, ili netko drugi protiv mene. (Ovdje zastanite i odrecite se svakog ugovora, posvete ili nametnutog saveza).

Neka je sada sve poništeno u Ime Isusa Krista i po njegovoj predragocjenoj Krvi. Vjerujem u Isusa Krista i u njegovu Krv prolivenu za mene na križu. Molim Duha Svetoga da me vodi i da me prati zagovor Blažene Djevice Marije, svih svetaca i anđela Božjih.

 

Odričem se svih sotonskih čuvara i zastupničkih roditelja ako su mi dodijeljeni od sotonista ili magičara. Odričem se svih sotonskih krštenja, rituala i učenja. Odričem se svih duhova koji su vezani za mene putem praznovjernih čina. Sveti Mihaele Arkanđele, sve ih odagnaj od mene i zaštiti me predragocjenom Krvlju Kristovom. Izjavljujem da sam kršten/a u Ime Presvetoga Trojstva i da potpuno pripadam: Bogu Ocu, Bogu Sinu i Bogu Duhu Svetom.

U Isusovo Ime odbacujem od sebe i odričem se svih demona i srodnih duhova koje je Sotona, ili njegove sluge, vezao uz bilo koji dio mene. Odbijam sve neprijateljske duhovne vodiče i prijevarne duhove.

Proglašavam Boga svojim Nebeskim Ocem i Svetoga Duha svojim vođom. Duhom Svetim ja sam zapečaćen/a za dan moga otkupljenja. Prihvaćam jedino Božju volju za mene. I potvrđujem da sam Njegovo ljubljeno dijete. Po Kristu Gospodinu našem. Amen.

Slava Ocu…

 

 

Molitva blagoslova

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Trenutno na stranici

We have 379 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2Nova Eva

upoznajmo sto cinimo

pitajte svecenika

banner euharistija 4

banner euharistija 4

 primjeri 2

Baner - Ime Isus

Bdijte i molite da ne padnete