Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4Poništavanje sotonskih posveta i saveza

Isus lazarSnagom Imena Isusova i svoga krsnog dostojanstva djeteta Božjeg, odričem se bilo kakve osobne posvete Sotoni, ili tuđe posvete moga imena Sotoni. Proglašavam da je moje ime upisano u Jaganjčevu Knjigu Života.

Odričem se bilo kakvog čina ili ceremonije u kojoj sam mogao biti predan Sotoni. Odričem se svih sotonskih posveta, ugovora, saveza ili predanja Sotoni, bilo da sam ih osobno učinio/la, ili su mi drugi učinili. Proglašavam da sam Kristov zaručnik/ca i sudionik Novog Saveza na Križu, zapečaćenog Njegovom predragocjenom Krvlju.

 

U Isusovo Ime odričem se i odbacujem od sebe sve sotonske posvete i prokletstva, bilo da sam ih osobno učinio, ili netko drugi protiv mene. (Ovdje zastanite i odrecite se svakog ugovora, posvete ili nametnutog saveza).

Neka je sada sve poništeno u Ime Isusa Krista i po njegovoj predragocjenoj Krvi. Vjerujem u Isusa Krista i u njegovu Krv prolivenu za mene na križu. Molim Duha Svetoga da me vodi i da me prati zagovor Blažene Djevice Marije, svih svetaca i anđela Božjih.

 

Odričem se svih sotonskih čuvara i zastupničkih roditelja ako su mi dodijeljeni od sotonista ili magičara. Odričem se svih sotonskih krštenja, rituala i učenja. Odričem se svih duhova koji su vezani za mene putem praznovjernih čina. Sveti Mihaele Arkanđele, sve ih odagnaj od mene i zaštiti me predragocjenom Krvlju Kristovom. Izjavljujem da sam kršten/a u Ime Presvetoga Trojstva i da potpuno pripadam: Bogu Ocu, Bogu Sinu i Bogu Duhu Svetom.

U Isusovo Ime odbacujem od sebe i odričem se svih demona i srodnih duhova koje je Sotona, ili njegove sluge, vezao uz bilo koji dio mene. Odbijam sve neprijateljske duhovne vodiče i prijevarne duhove.

Proglašavam Boga svojim Nebeskim Ocem i Svetoga Duha svojim vođom. Duhom Svetim ja sam zapečaćen/a za dan moga otkupljenja. Prihvaćam jedino Božju volju za mene. I potvrđujem da sam Njegovo ljubljeno dijete. Po Kristu Gospodinu našem. Amen.

Slava Ocu…

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 446 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2