Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4Köln: Prekinula misu polnoćnku popevši se polugola na oltar

ponoćka kelnFeministkinje iz organizacije Femen opet napadaju na Katoličku crkvu, koju očito smatraju jednim od svojih najvećih nepriatelja. Njemačka aktivistkinja došla je na polnoćku u katedrali u Kölnu, a potom je prekinula misu popevši se polugola na oltar, sa velikim natpisom na torzu “I am God” (Ja sam Bog – na engleskom jeziku) i počela vrištati. Nakon toga su je pripadnici osiguranja skinuli s oltara i izbacili iz crkve.

 

Aktivistkinja će biti optužena za remećenje javnog reda i mira. Femen, kontroverzna feministička organizacija koja se za ženska prava bori pojavljivanjem svojih aktivistkinja u toplesu na raznim mjestima, već dulje vrijeme je kao svoju metu uzela Katoličku crkvu i kršćanstvo općenito zbog njihova protivljenja pobačaju. Jedan od prvih njezinih napada na kršćanstvo bilo je prošlogodišnje rušenje drvenog križa postavljenog u Kijevu kojeg je jedna aktivistkinja prerezala motornom pilom. Bila je riječ o križu koji je bio podignut u počast žrtvama Staljinova režima, što je potez Femena učinilo potpuno besmislenim i izazvalo kritike Ukrajinaca.

keln ponockaOd tada je Femen imao nekoliko akcija protiv Katoličke crkve i njezinih dužnosnika (prisjetimo se samo napada u Belgiji na nadbiskupa Andrea-Josepha Leonarda), a prošli je tjedan neformalna šefica te skupine Ina Ševčenko trčala polugola kroz Vatikan s natpisom na sebi “Isus je abortiran” i usklicima “Božić je otkazan”! I ova nova akcija očito je pomno isplanirana – katedrala u Kölnu jedno je od najvažnijih katoličkih svetišta u Njemačkoj i Europi. Polnoćku je predvodio nadbiskup Kölna kardinal Joachim Meisner, jedan od najutjecajnijih njemačkih kardinala kojega mediji opisuju kao vođu konzervativne struje u crkvi u Njemačkoj. Ništa, dakle, u novom napadu Femena nije bilo slučajno.

Ta organizacija, inače, uživa sve manje potpore i među zagovornicima ženskih prava. Nedavno je na filmskom festivalu u Veneciji prikazan dokumentarni film o organizaciji koji kao glavnog šefa skupine prikazuje – muškarca. Viktor Svjatski je, tvrdi se u filmu, glavni pokretač skupine, a njezine je članice redovito vrijeđao i seksistički omalovažavao. Nakon prikazanog filma članice feminsitičke organizacije morale su objašnjavati kako to da njihovu skupinu vodi muškarac i to seksist.

 

VIDEO

 

Izvor: Bitno.net

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 988 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2