Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4Školski udžbenici puni su praznovjerja

 

 

Kćerkica mi se potužila da nešto nije u redu u njenim školskim knjigama. Pokazala mi je udžbenik i radnu bilježnicu engleskog jezika "Building blocks". za 2. razred osnovne škole, čiji su autori Kristina Čajo, Daška Domljan, Ankica Knezović i Danka Singer "Building block". Izdavač je""Profil International", Kaptol 25, Zagreb, 2011. Tamo sam našao slijedeće neprihvatljive sadržaje:Na str. 13. udžbenika je naslov "Sviđa mi se magija", a ispod između ostalog piše "... knjige magije, kristalna kugla, najbolje od svega, sviđa mi se magija! Promješaj i protresi..." 


Na str. 15., pod naslovom "halloween party", piše. "Njegova mama je sniježno bijela... Eliot je čarobnjak... a Tess? Ona je vještica". Na slijedećoj stranici je pjesma "A halloween song". Nju su postavili i na CD kojega su prodali uz udžbenik. Tamo traže od djeca da na engleskom jeziku pjevaju "Budi vještica ili kraljica..." i sl. Nakon toga im daju samo glazbu i traže da uz nju to pjevaju. U spomenutoj "radnoj bilježnici" na stranicama 16., 17., 25., 26. i 27., traže od djece ispisivanje riječi i pjevanje pjesme tzv. "noći vještica" da bi ih još više učvrstili u prijevari magije. Crteže vještice koja "leti" na metli se nalazi čak i u čitankama za 1. i 2. razred osnovne škole izdavača "Školska knjiga". 


Napadi protiv Božjih zapovijedi nalaze se još i u nekim drugim školskim knjigama i programima osnovne i srednje škole, pogotovo kada potiču na obesplođujuća i abortivna sredstva ili postupke, na umjetne oplodnje, bludnost ili druge grijehe. I u ovome se sigurno nalaze uzroci izbjegavanja sudjelovanja znatnog broja djece i mladih na Svetim Misama, pogotovo nakon Krizme. Takvo djelovanje škole pomaže i u razvoju nekih bolesti, pa i sve većoj demografskoj ugroženosti.


Od roditelja koji su u tako velikoj većini u Hrvatskoj katolici, traže da kupuju knjige koje vrijeđaju katolike i da šalju djecu u školu pohađati predmete u kojima vrše nad njima prisulu da za ocjenu govore i pišu protiv stavova kojima nas uči Katolička Crkva, protiv danih krsnih obećanja! Mi na to ne smijemo pristati! Ne možemo se složiti s pokušajima uvođenja u diktaturu novog poganstva! Kada će već jednom shvatiti u Agenciji za odgoj i obrazovanje, u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, u izdavačkim ustanovama i u školama, da nemaju pravo zloupotrebljvati školski sistem za napade protiv bilo koje od Deset Božjih zapovijedi. Napadi protiv Božjih zapovijedi vrijeđaju ne samo kršćane, nego i muslimane i židove, a štete svim ljudima, bez obzira da li su vjernici ili nevjernici.

 

 Dr. med. Antun Lisec

 

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 619 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2