Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4FRA VELEMIR BAVRKA: Ne boj se, Bog te voli!
fra Velimir Bavrka za Rastimo u Gospodinu

 

ŠTO JE BIT NAŠE VJERE? Ne to da vjerujemo da Bog postoji, nego vjerovati DA TE ON VOLI, a kad te netko voli onda mu se potpuno predaješ, onda mu dopustiš da on tebe vodi, da ti on govori. Onda se raduješ s njim. Onda ga slijediš. Onda si uvijek uz njega, zato jer te on voli. BIT NAŠE VJERE JE UPRAVO TO DA MENE BOG VOLI. Ako u tebi još uvijek postoji strah, zbog osobnih grijeha, ako ne vjeruješ da te Bog može takvoga zagrliti, dopusti večeras da Isus dođe k tebi, poslušaj kako ti kaže: Mir tebi. Ne boj se. Ne ljutim se na tebe. Bog rado prašta. Dopusti da ti Isus obuče nove haljine.

Ma Bogu je strašno stalo da mi dođemo do tog iskustva da doživimo tu njegovu ljubav. Sjeti se kako je Isus dolazio svakom čovjeku, kako nikoga nije odbio.Tko god je došao, svakoga je prihvatio, pogotovo kad je bolesnike liječio. Sjeti se onog slijepca koji mu je došao, kad je Isus stavio na njega ruku, dotakao ga se i rekao: Budi zdrav. Ta ruka je i sada na tebi, želi te nekako potapšati i reći: Drago dijete! Ne daj se, uz tebe sam. On sam želi u tebi to povjerenje i tu vjeru probuditi i u stvari on to i čini. On te razumije. Tako je nježan.

Bog te voli naprosto zato što ti postojiš. Vrijedan si i dragocjen po tome što jesi, što postojiš. Ništa drugo nije važno. Osloni se sada na tu sigurnost Božje ljubavi. Sunčaj se na Božjem pogledu. Povjeruj da postoji netko tko zna više, Isus iz Nazareta. On se rodio radi tebe, on je došao na ovaj svijet radi tebe! On je došao upravo zato da ti kaže istinu o tebi, o Bogu, i ta istina će te osloboditi. On je došao reći da je Bog htio da ti postojiš i da te Bog stvorio, i da je njega poslao radi tebe. Zamisli koliko si vrijedan i dragocjen! Kad bi samo ti postajao na ovoj kugli zemaljskoj, Isus bi sišao radi tebe. Pokušajmo si to posvijestiti, koliko smo Bogu dragi.

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 164 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2