Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ
fra Ante Vučković - Kako jednostavno riješiti najčešće poteškoće u braku?
FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ

brak 10

Potoje životne poteškoće koje nas mogu zaslijepiti da ne vidimo kamo nam život ide, i život nam može proći a da ne primjetimo što se u njemu događa, da ne primjetimo što se s nama događa. Isus kaže tri stvari koje nas mogu zaslijepiti za Boga, zaslijepiti za njegov dolazak, za njegovu blizinu, za njegovu svarnost, koje nam mogu zatvoriti oči da ne vidimo da Boga ima uopće. To su posve jednostavne stvari "Proždrljivost, pijanstvo i životne brige" (Lk 21,34). Ovdje možete poslušati predavanje fra Ante Vučkovića koje govori o toj temi;

Opširnije
 
Razgovor i poruka fra Ante Vučkovića, duhovnika programa i zajednice, povodom početka Biblijsko-ignacijevskih duhovnih vježbi od 12 tjedana
FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ

Biblijsko-ignacijevske duhovne vježbe od 12 tjedana specifične su između brojnih drugih programa koji se nude. Zašto je važno vježbati duh i kako prepoznati koje su vježbe za mene?

Opširnije
 
FRA ANTE VUČKOVIĆ: ŽIVIM LI SVOJU VJERU ILI NE ŽIVIM
FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ

Na više mjesta u Novom zavjetu Isus one koje su mu blizu kori kako nemaju vjere, kako im je vjera pre mala. Nekoliko puta njegovi ga mole da ima ojača vjeru. Na još češće mjesta Isus onima koji dođu u njegovu blizinu kaže (kad im se dogodi velika promjena) "vjera je te tvoja spasila". Većina nas misli vjerenici su oni koji idu u crkvu a nevjernici su oni koji ne idu u crkvu. U Evanelju ne nalazimo nevjeru izvan crkve nego tamo gdje mislimo da je vjera u crkvi...

Opširnije
 
FRA ANTE VUČKOVIĆ: DAROVI DUHA
FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ

U ovom predavanju ćemo osluškivati svetog Pavla - Sveto Pismo, da nas pouči nešto o načinu kako žive zajednice.
Svratit ćemo pozornost na 12 i 13 glavu poslanice Korinćanima. Znamo da je Pavao u Korintu ustanovio zajednicu krščana,vjernika i bio je odgovoran za tu zajednicu. Zajednica kao i sve zajednice imala je i svoje probleme, ti problemi su slični problemima u današnjim molitvenim zajedicama Karizmatske Obnove u Duhu Svetome u pa poslušamo predavanje fra Ante Vučkovića o toj temi:

Opširnije
 
PAPA JE DAO POVOD DA SE I U HRVATSKOJ PROMISLI O DOSADAŠNJEM PRIJEVODU OČENAŠA
FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ

Predsjednik Franjevačkog instituta za kulturu mira fra Ante Vučković smatra da za Hrvatsku može biti važno stajalište pape Franje izneseno u knjizi “Oče naš” i da se u jednome dijelu ta molitva može izmijeniti.

Opširnije
 
FRA ANTE VUČKOVIĆ: DVOLIČNOST
FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ

Predavanje fra Ante Vučkovića o dvoličnosti. Radi se o tekstu iz prvog poglavlja Matejeva evanđelja 15 glave.

Opširnije
 
FRA ANTE VUČKOVIĆ: O TALENTIMA (Mt 25, 14-30)
FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ

U ovom predavanju fra Ante Vučković govori i objašnjava prispodobu o talentima, darovima (Mt 25, 14-30) a radi se o životu probuđenog čovjeka. Pokušajte slušati probuđenih ušiju, kao da ovaj tekst niste nikada čuli. Pokušajte uroniti u tekst, pokušajte svim osjetilimi biti unutra, pokušajte vidjeti gdje ste vi unutra...?

Opširnije
 
FRA ANTE VUČKOVIĆ: Što je to počivanje u Duhu?
FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ

Termin „Počivanje u Duhu“ koristi se u karizmatskim krugovima kršćanskih crkvi, a označava djelovanje Duha Svetoga nad nekom osobom. Fra Ante Vučković je obradio temu o počivanju u duhu, stoga poslušajte fra Antino razmišljanje o tom fenomenu, i dobit ćete odgvor na mnoga vezana za taj fenomen.

Opširnije
 
FRA ANTE VUČKOVIĆ: JEREMIJA I HEROD
FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ

Čut ćemo dva iskustva. Prvo iskustvo proroka kojemu prijete smrću, a drugo iskustvo je iskustvo ubojice nakon ubojstva. Oba ss iskustva su iskustva vjere. Ova dva iskustva vjere može nam pomoći da shvatimo tu čudesnu ljudsku sposobnost da vjeruje.

Opširnije
 
dr. fra Ante Vučković o pismu pape Franje „Misericordia et misera" - „Milosrđe i bijeda"
FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ

Jedan od osmorice hrvatskih misionara milosrđa na splitskom KBF-u dr. Ante Vučković o novome je pismu pape Franje „Misericordia et misera" - „Milosrđe i bijeda" za Hrvatski katolički radio rekao da se radi o Papinoj odluci s određenim pravnim posljedicama i dodao: „Očito je da se radi o Papinu iskustvu Godine milosrđa, kojom je on, čini se, bio jako pogođen te da je sazrelo nešto što prije godinu dana njemu nije bilo tako jasno.

Opširnije
 
FRA ANTE VUČKOVIĆ: Mučni osjećaj srama
FRA ANTE TONI VUČKOVIĆ

Sram je iznimno nelagodni osjećaj. Pomislimo li na neku nelagodnu i ponižavajuću situaciju iz vlastitoga iskustva, lako opažamo povratak mučnog osjećaja srama. U svojoj srži sram je osjećaj nevrijednosti i nepodobnosti. Ne zahvaća samo neki dio nas, nego samu našu srž. Tjera nas da se krijemo i od samih sebe i od drugih.

Opširnije
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 420 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2