Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4Oaze mira - Kuće za duhovna događanja i obnove
Kuća susreta Tabor
Oaze mira - Kuće za duhovna događanja i obnove

Franjevački samostan i ova “Kuća susreta Tabor” u Samoboru pripadaju Hrvatskoj franjevačkoj provinciji sv. Ćirila i Metoda sa sjedištem u Zagrebu. Od početka srpnja 2013. godine u Tabor je došao fra Ivan Matić koji pomaže fra Zvjezdanu oko vođenja seminara i duhovnih obnova. U organizaciji kuće najčešće su to duhovne obnove zvane “seminari” ozdravljenja i oslobođenja, ali isto tako često i za osnovno kršćansko iskustvo, pa zatim seminari obraćenja, te biblijski, franjevački, euharistijski i slično.
Većinu seminara takve vrste vodi fra Ivan Matić.

Opširnije
 
Duhovno-pastoralni centar „Biskup fra Paškal Buconjić“ (BiH)
Oaze mira - Kuće za duhovna događanja i obnove

DUHOVNI CENTAR BISKUP FRA PAŠKAL BUCONJIĆ 1Početkom 80-ih godina prošloga stoljeća izgrađena je kuća za duhovne vježbe sestara u sklopu samostana u Bijelome Polju kod Mostara. U toj kući organizirani su i molitveno-odgojni susreti za mlade te drugi duhovni sadržaji. Kuća je u vrijeme domovinskog rata teško oštećena. Danas u duhovnom centru imamo duhovne vježbe za sestre, seminare za mlade, seminare posta i molitve, duhovne obnove za molitvene zajednice, edukacijske susrete… 

Opširnije
 
Duhovni centar "Kuća Navještenja" - Gromiljak (BiH)
Oaze mira - Kuće za duhovna događanja i obnove

Kuća Navještenja GromiljakKuća Navještenja u Gromiljaku duhovni je centar kojeg vode sestre Služavke Maloga Isusa, sarajevske Provincije Bezgrješnog začeća BDM. Gromiljak se nalazi u središnjoj Bosni, na prometnici Kiseljak-Busovača, tri km udaljen od Kiseljaka. Sestre su razvijajući pastoralno djelovanje, počele su organizirati duhovne obnove za mlade, duhovne vježbe, seminare, škole za animatore Prijatelja Maloga Isusa, školu za praćenja mladih na putu duhovnog zvanja, misijske izložbe i ljetne kampove za djecu i drugo. Kuću mogu koristiti i druge udruge, zajednice, itd.

Opširnije
 
Duhovni centar Kćeri Božje ljubavi u Granešini (HR)
Oaze mira - Kuće za duhovna događanja i obnove

Duhovni centar u Granešini, mjesto je gdje se duhovno obnavljamo i jačamo za daljnji rad na njivi Gospodnjoj. Kao što je tijelu potreban odmor za normalno svakodnevno djelovanje, jednako tako duša treba stanku u kojoj će uzeti duhovno osvježenje, osjetiti novi i snažniji poticaj za ustrajno svjedočenje i naviještanje Radosne vijesti.

Opširnije
 
Duhovni centar »Veternica« Varaždinske biskupije (HR)
Oaze mira - Kuće za duhovna događanja i obnove

Varaždinska biskupija obnovila je stari pavlinski ljetnikovac i kuriju s crkvom u mjestu Veternica u župi Mihovljan. Premda se nalazi na području Zagrebačke nadbiskupije, objektom upravlja Varaždinska biskupija.

Duhovni centar mogu koristiti župne zajednice mladih, župni suradnici, vjeroučitelj, ministranti, župni zborovi, bračne zajednice i drugi vjernici katolici.
Duhovne susrete mogu voditi župnici, duhovnici zajednica ili ravnatelj Duhovnog centra vlč. Damjan Koren. Sve pojedinosti mogu se dogovoriti osobnim kontaktom.

Opširnije
 
"Karmel sv. Ilije" na Buškom jezeru (BiH)
Oaze mira - Kuće za duhovna događanja i obnove

Hrvatska karmelska provincija svetoga oca Josipa sa sjedištem u Zagrebu, izgradila je na Buškom jezeru, župa Grabovica, općina Tomislavgrad, Samostan-Duhovni centar "Karmel sv. Ilije" i crkvu sv. Ilije Proroka, zaštitnika Bosne i Hercegovine. Duhovni centar "Karmel sv. Ilije" građen je po uzoru na druge slične centre u Europi i svijetu. Stoga uz samostanski dio i crkvu, tu se nalaze i dvije kapelice, velika dvorana s kabinama za simultano prevođenje, male dvorane za rad po skupinama, interkonfesionalna meditativna dvorana, budući športski tereni, park sa šetnicom – sve prilagođeno i za osobe s posevnim potrebama.

Opširnije,..
 
"Kuća Djeteta Isusa" Žabljak / Livno (BiH)
Oaze mira - Kuće za duhovna događanja i obnove

Duhovni centar Kuća Djeteta Isusa u Livnu, pripada Družbi sestara Služavki Malog Isusa Provincije sv. Josipa-Split. Duhovni centar Kuća Djeteta Isusa prvenstveno je namijenjena za duhovne vježbe, duhovne obnove i razne sastanke sestara Služavki Maloga Isusa, te za duhovne vježbe svećenika, bogoslova, članova raznih redovničkih i laičkih zajednica.

Kuća Djeteta Isusa je također otvorena i za duhovne obnove, jednodnevne i višednevne susrete raznih molitvenih zajednica i drugih laičkih skupina. Prikladna je za sabranost, razmišljanje, molitvu i osobne duhovne razgovore.

Opširnije,..
 
Biskupijski duhovno pastoralni centar ''Sv. Josip'' - Lištani (BiH)
Oaze mira - Kuće za duhovna događanja i obnove

listani 3U srpnju 1999. godine svečano je blagoslovljen Biskupijski duhovno pastoralni centar ''Sv. Josip'' u župi Lištani u Livanjskom polju. To je veliki Božiji dar, ne samo livanjskom dekanatu i banjalučkoj biskupiji, nego mnogima iz drugih biskupija s područija Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Ovaj je Centar dragocjena ''oaza mira'', pogodna za sabranost, razmišljanje, molitvu, osobne duhovne razgovore, kao i za jednodnevna i višednavna duhovno-pastoralna okupljanja raznih crkvenih i vjerničkih skupina na duhovne obnove, duhovne vježbe, seminare, predavanja dr.

Opširnije,..
 


UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 421 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2