Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu


INTERVJU SA FRA IVOM PAVIĆEM
fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu

Organiziranje Halidovog koncerta u Areni u Zagrebu na čistu srijedu jedino se može opravdati ako na njemu neće sudjelovati katolici

Opširnije
 
SVJEDOČANSTVA O OZDRAVLJENJIMA IZ ŠURKOVCA
fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu

Fra Ivo Pavić je Isusov svećenik koji unatoč velikim napadima, ocrnjivanjima i zabranjivanjima održava svete mise i predvodi molitve za iscjeljene i ozdravljenje u malom bosanskom mjestu Šurkovac, koje je providnošću Božjom postalo postalo tako čudesno veliko. U to malo mjesto slijevaju se tisuće i tisuće ljudi, a milost Božja tamo je nemjerljiva, a ozdravljenja tijela, duha i duše tamo su svakodnevna. To se tamo ne događa nikakvom magijom, nego isključivo po snazi imena nad svim imenima – Isus Krist.

Opširnije
 
SVJEDOČANSTVO: OZDRAVILA U ŠURKOVCU
fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu

Zovem se Ivana. Dolazim iz Makarske, imam 24 godine. Od svoje osme godine bolovala sam od artritisa, neizlječive bolesti zglobova. Liječenje je počelo u Splitu.

Opširnije
 
FRA IVO PAVIĆ: „Kroz molitvu oslobođenja može doći do ozdravljenja od raka"
fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu

U jednoj emisiji na radio Mariji gostovao je fra Ivo Pavić. Slušatelji su zvali i pitali fra Ivu o karcinomu, kako dolazi do bolesti raka i kako ozdraviti i kako se osloboditi od duha raka. Odgovori su koncipirani na temelju medicinskog i duhovnog aspekta.

Opširnije
 
FRA IVO PAVIĆ: Zašto je potrebno da svećenik moli molitvu oslobođenja
fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu

U jednoj emisiji na radio Mariji gostovao je fra Ivo Pavić, Poslušajte što fra Ivo Pavić kaže o ozdravljenjima koja se događaju po molitvama svećenika, zatim je govorio o molitvi oslobađanja, samoubojstvu i posljedicama samoubojstva, poslušajte isječak iz emisije:

Opširnije
 
FRA IVO PAVIĆ: Ozdravljenje kroz počivanje u Duhu
fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu

Počivanje u DuhuFenomen počivanja u Duhu je prisutan u katoličkim i protestantskim pentekostalnim krugovima. To je dar Duha Svetoga. Duh Sveti želi u nama nešto napraviti i njegovo je djelovanje katkada tako snažno da klonemo tj. padnemo. Taj fenomen bi se mogao opisati ovako: kad se moli za neke osobe, uz polaganje ruku, dogodi se da one padnu na tlo i često ostanu kroz neko vrijeme u nekoj vrsti zanosa. Otac Ralph DiOrio komentira počivanje u Duhu kao dio dara ozdravljenja, izravan dodir našeg najdubljeg bića s puninom Božje ljubavi i mira.

Opširnije
 
VIDEO: fra Ivo Pavić za Laudato TV
fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu

intervju s fra Ivom PavićemU emisiji "Uvjereno" Katoličke Televizije Laudato prikazan je  intervju s dr.sc. fra Ivom Pavićem, OFM u Župi Presvetoga Srca Isusova u Šurkovcu.

Pogledajte razgovor i svjedočanstva o susretu sa živim Kristom koji danas ozdravlja, oslobađa, tješi i ljubi svakog čovjeka koji mu kaže svoje DA

Opširnije
 
FRA IVO PAVIĆ: Kako dolazi do karcinoma i kako ozdraviti od njega
fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu

Prije nekoliko godina na Radio Mariji u emisiji "Molitveno iskustvo", dr. sc. Marica Čunčić ugostila je fra Ivu Pavića. Govoreći o raznim temama, slušatelji su zvali i pitali našeg dragog fra Ivu o karcinomu tj. bolesti raka, kako dolazi do karcinoma, kako se ponašati s tom dijagnozom i kako možemo ozdraviti.
Odgovori su koncipirani na temelju medicinskog i duhovnog aspekta. Poslušajte svjedočanstvo dr. sc. Marica Čunčić koja je ozdavila od karcinoma, i izlaganje fra Ive Pavića o zaprekama i ozdravljnju raka i strahu od raka....

Poslušajte dio emisije koji govore o toj temi, bolesti raka.

Opširnije
 
Neznanje - Moj narod gine jer nema znanja (Hoš 4,6)
fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu

neznanjeNeznanje je često velika prepreka ozdravljenju i ono je danas veliki problem. Postoje danas mnogi kršćani koji žive u neznanju. Primjerice, ne znaju da su sakramenti ljekoviti, da sveta Misa ozdravlja, da Marija ozdravlja i da sakramentali djeluju ozdraviteljski, pa krunica, put križa, duhovne vježbe, duhovne obnove, itd.

Opširnije
 
(Ne)vjera (mlaka, slaba vjera) ograničava djelo Božje
fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu

NevjeraNevjera može biti prepreka za ozdravljenje. Danas je često prisutan skepticizam glede ozdravljenja zbog nedostatka vjere. Znamo da Isus nije ozdravljao lijekovima već vjerom. Naša mala vjera može ograničiti Božje djelovanje kaže Jaramillo. Kad je Isus govorio o svojim čudesima, uvijek je govorio o važnosti vjere. Gospodin ozdravlja po osobnoj vjeri.

Opširnije
 
Neopraštanje je često prepreka za ozdravljenje
fra Ivo Pavić za Rastimo u Gospodinu

NeopraštanjeBog oprašta uvijek i rado. On bi želio da i mi tako postupamo prema bližnjima. Tako bismo i mi trebali opraštati drugima, a isto tako i samima sebi. Kršćanski autori govore o tome kako mnogi bolesnici ozdravljaju od najtežih bolesti tek onda kad potpuno oproste onima koji su ih povrijedili, jer je čovjek stvoren da živi u ljubavi, a ne mržnji i nepraštanju.

Opširnije
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 1 of 3

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 416 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2