Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4don Josip Radić - Nagovori
DON JOSIP RADIĆ: Kako Sotona pokušava uništiti svaku obitelj!
don Josip Radić - Nagovori

Postoje demoni kojima je cilj da želi uništiti obitelj. Možemo pročitati u knjizi Tobinoj kako je zloduh Asmodej ubio sedam Sarinih muževa. Kad se iz jedne obitelji makne Bog, sakramenti i molitva, onda su đavlu širom vrata obitelji otovrena.

Opširnije
 
DON JOSIP RADIĆ: TEŠKA VREMENA
don Josip Radić - Nagovori

Don Josip Radić govori o teškim vremenima koja se imaju zbiti na koncu vremena. Jesu li ovo počeci teških vremena, poslušajte nagovor don Josipa Radića.

Opširnije
 
DON JOSIP RADIĆ: MNOGE DUŠE ODLAZE U PAKAO, JER SE ZA NJIH NITKO NE ŽRTVUJE I NE MOLI
don Josip Radić - Nagovori

Ljudsko srce je poprište dobra i zla.

Opširnije
 
DON JOSIP RADIĆ: BOGOPSOVKA JE JEZIK DEMONA
don Josip Radić - Nagovori

Druga Božja zapovijed zabranjuje huljenje Božjeg imena uzalud, a pogotovo psovanje Boga. U starom zavjetu onaj tko bi opsovao Boga kaznio bi se smrću. Nekad mi koristimo Božje ime u navici iz običaja, ljudi se kunu Božjim imenom u razgovoru, dalje spominje se u ljutnji, srdžbi, u proklinjanju, zatim poštapalice koje se koriste u našem narodu, "ubit Boga u njemu, da Bog da' bilo ovo ili ono,..."
Što je psovka pogrđivanja Božjeg imena?
Što je Bogohuljenje?

Opširnije
 
DON JOSIP RADIĆ: Rat Pakla protiv Katoličke Crkve
don Josip Radić - Nagovori

Don Josip Radić u svom nagovoru na 21 NKG govori o nečemu što je nastalo iz velike Božje ljubavi. Kako je nastala Katolička Crkva i na koji način? Koje su dvije stvari važne i jako bitne za Katoličku Crkvu a izrečene su iz Kristovih usta? Što je to, što pakao čini? Odakle tolika mržnja prema katoličkoj crkvi sa svih strana? Kome najviše smeta Katolička crkva? Kakvo je mistično viđenje imao sv. don Bosko o Katoličkoj crkvi? Ovo su samo neke od natuknica o čemu će don Josip govoriti?

Opširnije
 
DON JOSIP RADIĆ: Kome najviše smeta čudesno moćna molitva "Zdravo Marijo" i zašto?
don Josip Radić - Nagovori

Don Josip Radić u svome nagovoru govorio je o MOLITVI, o snazi molitve, o Gospinim porukama o molitvi. Kakva je molitva Zdravo Marijo? Zašto đavao ne voli tu molitvu i zašto đavao ne voli Marijino ime? Možete čuti koja je najveća molitva protiv đavla? Ako želite mir u svome srcu, svojoj obitelji ili zemlji onda molite sljedeću molitvu? Đavao na egzorcizmima govori kako ne voli jednu molitvu, a koja je to molitva saznati ćete kada poslušate ovaj nagovor:

Opširnije
 
DON JOSIP RADIĆ: Kako primamo pričest, na koljenima, stojeći ili na ruku?
don Josip Radić - Nagovori

U hostiji primamo tijelo, krv i božanstvo Isusa Krista. Riječ je o moćnom i svetom trenutku u kojem malo tko može ostati stajati, jer kako ostati stajati i ne pokloniti se Živom Bogu? No, ipak rijetki su oni koji pričest primaju klečeći, a najčešći su oni koji primaju pričest na ruke! Što o načinu pričešćivanja misli don Josip Radić poslušajte u nagovoru kojeg svi dijele! Dovoljno je samo napomenuti da ne bi smo tako olako smjeli napustiti stoljetni način pričešćivanja na koljenima, poradi modernosti i svjetovnosti, ali i da bi trebali pripaziti na stanje srca kojim primamo Boga u svoje srce!

Opširnije
 
Kako izgleda mir koji dolazi od Boga, i "mir" koji dolazi od đavla?
don Josip Radić - Nagovori

Što je najvažnije u ljudskom životu? Danas možete dobiti vizu za ulazak u nebo, ali kako dobibvamo tu vizu? Kako se izvući iz boli, patnje i od neprijatelja đavla? Tko je sotona i koji mu je jedini cilj? Kršćanin bira između Boga i sotone, između laži i istine ali u poljednji dan mi ćemo ostati s Bogom ili s đavlom, druge opcije nema. Kako možemo znati je li Bog ušao u naš život u naše srce?  Kako prepoznati na sebi jesmo li upisani u Knjigu žiovta? Kako protumačiti neke osobe koji žive u smrtnom grijehu, psjuju Boga, ne dolaze na svetu Misu, ne mole se Bogu ali izgledaju mirno i staloženo? Postoji mir blagosltanja, tjelesni "mir" "mir" joge,... Na sva ova i druga pitanja odgovara don Josip Radić. 

Opširnije
 


UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 418 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2